Folk

FOLK

Rasmus Paludan har af Migrationsverket fået bekræftet, at han er svensk statsborger. Det betyder, at han nu er fri til indrejse i Sverige - noget han ellers har været nægtet på grund af en koranafbrænding
Debat
10. oktober 2020

Rasmus Paludan I

Migrationsverket i Sverige har bekræftet, at Rasmus Paludan er svensk statsborger. Det skyldes, at hans mor – da han var syv år gammel – giftede sig med en svensker, og ifølge svensk lov bliver børn automatisk svenske statsborgere i den forbindelse.

Rasmus Paludan II

Paludan blev i forbindelse med en koranafbrænding i august nægtet indrejse i Sverige i to år, men ifølge den svenske grundlov kan en svensk statsborger ikke nægtes indrejse, så Rasmus Paludan kan nu frit tage til Sverige:

Rasmus Paludan III

»Jeg håber, at vi kan lave aktiviteter i Sverige allerede senere i år,« siger han til Ritzau. Og så har han i øvrigt tænkt sig at søge erstatning, fordi han mener, at de svenske myndigheder uberettiget har nægtet ham indrejse, fortsætter han:

Rasmus Paludan IV

»Den svenske regering har jo brudt grundloven. Det er jo meget alvorligt. Og det kan være, at vi brænder et par hundrede koraner som modsvar over denne grove krænkelse af min integritet.«

Rigtig god fornøjelse med ham, Sverige!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Kristian Villesen

Rasmus Paludans aktiviteter finansieres ud fra de midler, der udbetales pr. modtaget stemme ved Folketingsvalget - på samme måde som Klaus Riskær hvert år frem til næste valg modtager kr. 1 mio skattefrit til frit forbrug efter eget partiets skøn - læs: Klaus Riskærs skøn.

Det er gode penge - og det kan ikke undgås under den nuværende lovgivning - men det kan jo tænkes, at svenskerne vil dele Politi-omkostningerne til beskyttelse af Rasmus Paludan med Danmark. Omkostninger runder trods alt kr. 100 mio pro anno !!

Peter Beck-Lauritzen, Eva Schwanenflügel og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Peter Beck-Lauritzen

Men RP har vel ikke opgivet sit danske statsborgerskab? Så vi må "dele" fornøjelsen med svenskerne! Ærgerligt!

Er der ikke noget med, at hvis man har begået kriminelle handlinger og er dømt for dem, samt har dobbelt statsborgerskab, så kan man få fjernet sit danske statsborgerskab. Det vil så være muligt at fjerne Rasmus Paludans danske statsborgerskab. Så kan svenskerne få lov at beholde ham.

David Zennaro, Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Gitte Loeyche og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar

Lone Strøm: Det var ikke pænt af dig at ønske at vælte så megen fordærvelse over på vores broderfolk.

David Zennaro, Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Gitte Loeyche, Peter Beck-Lauritzen og Tina Peirano anbefalede denne kommentar
Thomas Tanghus

Utryghedsskabende opførsel. Så kan de også konfiskere hans guldkæder og dynejakke. Men jo, synd for svenskerne.