Folk

FOLK

Superligaens mest venstreorienterede fodboldtræner er blevet fyret, og Donald Trump kommer med besynderlige udtalelser efter COVID-19-behandling
12. oktober 2020

Ståle Solbakken

Superligaens mest venstreorienterede fodboldtræner er blevet fyret. Det siger måske ikke så meget, men udover at spille en gammeldags 4-4-2 baseret på disciplineret arbejde og høje indlæg mod bagerste stolpe er Ståle Solbakken også erklæret humanist og socialdemokrat.

Donald Trump

Selv efter egne utrolige standarder har Donald Trump udtalt besynderlige udtalelser de seneste dage. Først lagde han video på twitter, hvor han som en anden slangeoliesælger lovpriste det angivelige mirakelmiddel Degeneron, som han til fagfolks store protester beskrev som en »kur« mod corona.

Donald Trump II

Fredag var han så i Fox News, hvor han hævdede, at Californien snart vil være nødt til at rationere drikkevandet, fordi staten fører mange millioner liter vand ud i Stillehavet for at beskytte en »lillebitte fisk, der ikke klarer det så godt uden vand«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu