Folk

FOLK

De lovede telte er ikke nået frem til flygtningene fra Moria-lejren – og nu er det snart for koldt til, at de kan bruges. Til gengæld er Kirsten Birgit tilbage på sendefladen
15. oktober 2020

Trine Bramsen I
13. september iværksatte forsvarsminister Trine Bramsen, at telte skulle sendes til Lesbos som svar på den »akutte situation, som personerne i flygtningelejren stod i«, efter Moira-lejren brændte. Det kan derfor undre, at teltene endnu ikke er ankommet til Lesbos.

Trine Bramsen II
Men telte eller ej er måske godt det samme. På et udvalgsspørgsmål om teltsituationen 9. oktober svarer Bramsen nemlig, at der ikke er »tale om telte, der skulle kunne anvendes på længere sigt, herunder i en koldere og vådere efterårs- og vinterperiode«.

Kirsten Birgit I
Og så til lidt jobnyt: Den højtprofilerede radiovært Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der sagde farvel og tak med den nu hedengangne Radio24syv, genopstår som seniorkorrespondent på TV2 Play, hvor hun primært skal dække indenrigslivsstilsstof.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu