Folk

FOLK

Den britiske lighedsminister kritiseret for at så spild, og i USA er den igen gal med myndighedernes håndtering af migrantbørn
Debat
2. november 2020

Migrantbørn

Amerikanske myndigheder har i et ukendt antal tilfælde sendt migrantbørn til Mexico, selv om de kommer fra andre lande og derfor næppe har nogen, der kan tage sig af dem der. Det skriver The New York Times. Ifølge flere eksperter er det i modstrid med amerikansk lovgivning.

Ghettopakkekritikere

En ny podcast med navnet ’Mere end Mursten’ gransker Ghettopakken og dens konsekvenser for beboerne i de såkaldte ghettoer og for den almene boligsektor. Den er lavet af netmediet Respons og forholder sig stærkt kritisk til det, der også hedder parallelsamfundspakken.

Lighedsminister

Den britiske lighedsminister, Kemi Badenoch, har i et interview sagt, at visse forfattere af antiracistiske bøger går ind for et raceopdelt samfund. Det gælder ifølge ministeren for eksempel Reni Eddo-Lodge, der har skrevet ’Grunde til at jeg ikke længere taler med hvide om racisme’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her