Folk

FOLK

Ministre sendt i hjemmeisolation, Springsteen overvejer at flytte Down Under, og tak for det 22. forfatningstillæg.
Debat
5. november 2020

Franklin D. Roosevelt

For 80 år siden vandt Roosevelt USA’s præsidentvalg og fik som den første og eneste en tredje periode, ja, nåede endda at starte på en fjerde. Siden indførtes det 22. forfatningstillæg, der foreskriver højst to perioder. God regel.

Bruce Springsteen

Han er born in the USA , men nu lokker landflygtighed den ærkeamerikanske rockstjerne, der påtænker at slå sig ned i Australien, skulle Trump vinde valget. »Så tager jeg det næste fly,« siger han til Daily Telegraph.

Mette Frederiksen

I hjertet af Borgen hærger nu pandemien, og hele 13 ministre må slide i det i hjemmeisolation. Justistsminister Nick Hækkerup er testet coronapositiv, mens statsministeren afventer testsvar. Syv MF’er har fået konstateret smitte.

USA-kommentatorer

DR’s og TV 2’s dækning af USA’s valgkamp har været en styg udstilling af formuleringsmagt, som når journalisterne »kalder en stat« eller »flipper Arizona«. Måske skulle de teame up med nogen, der er bedre tunet ind på modersmålet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her