Folk

FOLK

Nets-direktør tjener godt på salg og Hillary Clinton på vej til Bidens hold
Debat
17. november 2020

De Gule Veste

For to år siden mobiliserede ’glemte’ småkårsfolk fra Udkantsfrankrig for første gang på de sociale medier. Rundkørsler blev blokeret, og ugevis af hårde gadekampe med politiet fulgte i en social revolte af uhørte dimensioner.

Macron

Men revoltens første sejr blev også dens eneste: I en tv-tale måtte en trængt statschef skrotte de grønne benzinafgifter, der var første mål for bevægelsens vrede. Siden blev vreden diffus, og ’Vestene’ diffunderede i uenighed.

Hillary Clinton

Joe Biden siges at overveje en post i sin administration til ovennævnte. Tidligere er Hillary bragt i forslag som leder af en ’lock him up’-taskforce til efterforskning af kriminalitet, som Trump måtte have begået i og uden for embedet.

Bo Nilsson

Endnu en erhvervsping har just præsteret endnu en bemærkelsesværdig selvberigelse. Efter salget af betalingstjenesten Nets til italienske Nexi kan virksomhedens direktør stikke 600 millioner kr. i egen lomme.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her