Folk

FOLK

Mens hestene i Den Kongelige Stald farer rundt, får fodboldtræner Jon Dahl Tomasson usædvanlig hård kritik i Malmö FF
Debat
21. november 2020

Mette Frederiksen

Presset stiger på flere centrale aktører i minksagen. Nu bakker Socialdemokratiet op om en uvildig undersøgelse af rigspolitichefen, Thorkild Fogdes, rolle i forløbet, skriver Ekstra Bladet. Det var oprindeligt et ønske fra blå blok.

Thorkild Fogde

Rigspolitichefen sagde i går, at han i hvert fald ikke kender til de ’actioncards’, som de betjente, der ringede til minkavlerne var blevet udstyret med. På kortet stod der, at de skulle sige »Det er jeg ked af at høre, men beslutningen er truffet.«

Rasmus Bengtsson

Den ellers så flinke mand Jon Dahl Tomasson får kritik fra forsvarsspilleren Rasmus Bengtsson i klubben Malmö FF, hvor Thomasson er træner: »Jeg behandles som en rotte,« siger Bengtsson til Aftonbladet, fordi han ikke bliver udtaget til kampene.

Grydeslagere

De mange vrede mennesker, som demonstrerer med gryder og grydelåg foran Christiansborg irriterer ikke bare politikere og 98 procent af befolkningen. Ifølge Ekstra Bladet får det også hestene i Den Kongelige Stald »til at fare rundt«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her