Folk

FOLK

Debat
23. november 2020

Pave Francis

Vatikanet efterforsker et mystisk ’like’, som pavens Instagramprofil har givet et foto af den brasilianske bikinimodel Natalia Garibotto iført sexet skolepigeuniform. Vatikanet siger, at paven har folk til at styre sin Instagramprofil. Liket er blevet slettet igen.

Skuespiller

Tiden er ifølge den britiske skuespiller Laurence Fox inde til, at Storbritannien får et nyt politisk parti. Han har derfor stiftet partiet Reclaim, der skal bekæmpe identitetspolitik i diverse afskygninger, fordi han slet ikke føler, man må sige noget længere.

Pizzarotte

I den folkelige ende af performancekunsten finder man Jonothon Lyons, der forklædt som rotte render rundt i New Yorks subway. I en video slæber han et pizzastykke større end sig selv op ad en trappe med munden. Ligesom en ægte rotte gjorde i en video, der gik viralt for nogle år siden.

Rudy Giuliani

To sveddråber, der rislede ned ad hver sin kind på Donald Trumps advokat Rudy Giuliani har påberåbt sig global opmærksomhed. Der var tale om en mørk væske, på nogle billeder glinsende. Det var nok hårfarve af en art. Sveden blev svedt under et pressemøde om angiveligt valgfusk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her