Folk

FOLK

Man skal kun være skurk på film, hvis man vil have job
27. november 2020

Bankfolk

Danske Bank fyrede torsdag 274 medarbejdere, mens et lignende antal fik en frivillig fratrædelse. For at reducere omkostningerne yderligere lukker man også for kasserne i stort set alle filialer, på den måde vil banken bruge sine »ressourcer bedst muligt«.

Bankfolk II

Danske Bank – som på det seneste har været meget i TV 2 og Berlingske, fordi de har inddrevet gæld ulovligt – havde i 2019 et overskud på ti milliarder kroner. I 2018 var det 11,7 milliarder, mens 2017 var et rekordår med 15,3 milliarder.

Bengt Holst

Efter 37 år stopper Bengt Holst som videnskabelig direktør i Københavns Zoo. Han blev verdenskendt, da han over for en aggressiv britisk tv-vært helt roligt og nøgternt argumenterede for, hvorfor det var fornuftigt at slå giraffen Marius ihjel.

Mads Mikkelsen

Den danske mesterskurk skal spille den onde troldmand Gellert Grindelwald i filmen ’Fantastiske Skabninger 3’. I de to første film havde Johnny Depp rollen, men han har slået sin kone. Man skal kun være skurk på film, hvis man vil have job.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Katrine Damm
David Zennaro og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg synes faktisk det er synd for Danske Bank - stakkels bank, tænk sig, kun ti milliarder - formoder de havde kalkuleret med mindst 15,3 milliarder - så det der 2019 er da et rigtig øv-år for banken vi alle hepper på, med al dens lovlydighed, samfundsunderstøttende virksomhed og altruisme.

Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar