Folk

FOLK

Gode råd om kunsten at græde fra Emma Gad til Mette Frederiksen, og dystre tal om hjemmearbejdets påvirkning på den mentale sundhed
Debat
28. november 2020

Mette Frederiksen

Et mysterium breder sig: Ingen kan forklare, hvorfor Fødevarestyrelsen anbefalede Danmarks statsminister at trække i ebolarumdragt ved sit – helt smittefarefrie – besøg hos en minkavler forleden. Alle mink var for længst aflivet.

Emma Gad

Om kunsten at fælde tårer, som statsministeren efterfølgende gjorde, giver ovennævnte dette råd: »Tårer betragtes som et næsten ufejlbarligt kvindeligt våben. Men brug det kun, hvis de er nøje kendt med Deres modparts temperament.«

Helle Thorning

I mellemtiden bringes en eksstatsminister nu i spil til at lede en storstilet EU-konference om unionens fremtid på længere sigt. Konferencen skal strække sig over to år og vil, uvant for EU, også inddrage borgere og civilsamfundet.

Hjemmearbejdere

Hjemmearbejdet slider mentalt på de 2,1 million danskere med privat sundhedsforsikring, skriver Børsen – for eksempel melder Tryg om en fordobling af sager om angst og mistrivsel i forhold til sidste år og om 25 procent flere depressionssager.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her