Folk

FOLK

Vi troede, han var så cool og hip, ham Johnny Depp, men så var han i virkeligheden bare et stort, dumt mandesvin, der kan lide at tæve kvinder
Debat
6. november 2020

Johnny Depp I

Vi ved godt, at du lige nu kun er optaget af amerikansk valg og det nordjyske Wuhan. Men som den kvindeavis, Information er, bestående af ikketilgivende, nådesløse furier og amazoner, som ikke helmer, før det ultimative matriarkat er indført, er vi nødt til at oplyse om dette.

Johnny Depp II

Johnny Depp er et svin, og det er fra dags dato slut med at fantasere om ham – både som pirat, hattemager og Edward Saksehånd. Han har nemlig tabt en sag ved retten i London, og dermed er det afgjort, at avisen The Sun var i sin gode ret til at beskrive Johnny Depp som hustrumishandler.

Johnny Depp III

I mindst 12 konkrete tilfælde har han overfaldet sin ekskone Amber Heard, og med den viden er det nu ikke længere muligt at være feminist og vild med Depp. Det kan godt være, at han lignede en progressiv mand med al den makeup, men i virkeligheden er han bare et svin.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

"Skinnet bedrager", bør indskærpes de unge kvinder, af far?

Fordi at The Sun må skrive noget betyder det jo ikke at det The Sun skriver er det der skete. Men det passer selvfølgelig godt ind i tidens udtryk “mandesvin”. Findes der også “kvindesvin”? Nu skal vi jo ikke glemme at flere tidligere ansatte har beskrevet at det lige netop var Amber Heard der var den voldelige i det forhold.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7947733/Amber-Heard-admits-hitt...

Da hun var i et forhold med Tasya van Ree var hun også voldelig men slap for tiltale.