Folk

FOLK

Tårer flød, og øjne blev rullet på tv, da Bidens valgsejr blev offentliggjort
Debat
9. november 2020

Van Jones

CNN’s politiske kommentator Van Jones måtte tørre øjnene flere gange og holde pauser for at få stemmen under kontrol, da han skulle svare på, hvad Bidens sejr betyder. En masse mennesker har følt, at de ikke kunne trække vejret, sagde han (der selv er sort) tydeligt lettet.

Donna Brazile

På Fox News blev der også grædt, da den demokratiske politiske rådgiver Donna Brazile var på. Til at begynde med talte hun helt fattet om behovet for forsoning i USA, men da et klip blev vist med Kamala Harris, der ringer til Joe Biden og jubler, begyndte tårerne at flyde.

Rudy Giuliani

Donald Trumps advokat udfoldede sin sarkastiske sans, da han til et pressemøde fik at vide, at Joe Biden var blevet erklæret vinder af præsidentvalget af forskellige nyhedskanaler. »Nyhedskanaler afgør ikke valg, det gør retten,« sagde han og rullede næsten med øjnene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her