Folk

FOLK

Debat
4. december 2020

Pamela Anderson

En ulovlig ordre; lig, der vælter op af jorden; grædende knudemænd, som hælder små dyr ned i en overdimensioneret blender. Minkskandalen har alle elementerne til en god thriller. Nu også Pamela Anderson, der i et åbent brev opfordrer Mette F. til at forbyde »onde, farlige pelsfarme«.

Vaccineskeptikere

For at imødegå vaccineskepsis vil George W. Bush, Bill Clinton og Barack Obama lade sig vaccinere mod corona for åbent kamera. Taget i betragtning, at netop de tre bliver betragtet som ’sumpens’ største bæster i konspiratoriske kredse, er effekten tvivlsom.

Brian Mikkelsen

Et spøgelse går gennem dansk politik. I Berlingske råber Brian Mikkelsen med egne ord »vagt i gevær« over regeringens planer om blandt andet at forbyde profit i private daginstitutioner og lade det offentlige drive ambulancekørsel i dele af landet. »Det minder om Marx,« siger Mikkelsen.

Mikael Bertelsen

Dansk kultur ifølge radiomanden: »Hvis du tager Solvognen, H.C. Andersen, Hammershøi, Kierkegaard, Blixen, Arne Jacobsen, Dreyer, Ditlevsen, Olsen-banden, Gasolin og B&U-afdelingen og hælder det hele i en blender og tilsætter en spiseskefuld mindreværd og en knivspids storhedsvanvid.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Mathias Sindberg

Jeg ved ikke om pelsfarme er farlige; men pelsfarme er i hvert fald onde.
Det har Pamela Anderson helt ret i.

Pelsfarme er organiseret dyremishandling.