Folk

FOLK

Adolf Hitler har vundet et lokalvalg i Namibia
Debat
5. december 2020

Adolf Hitler Uunona I

Adolf Hitler har vundet et lokalvalg i området Oshana i den tidligere tyske koloni, Namibia. Ja, den er god nok. En mand ved navn Adolf Hitler Uunona, som stiller op for regeringspartiet SWAPO, fik 1.196 stemmer, hans modkandidat måtte nøjes med 213.

Adolf Hitler Uunona II

Ja, okay, det kræver måske lige en forklaring: Adolf Hitler Uunonas far valgte simpelthen at opkalde sin søn efter Adolf Hitler. Til avisen Bild siger Adolf Hitler Uunona, at hans far formentlig ikke helt vidste, »hvad Adolf Hitler stod for«.

Adolf Hitler Uunona III

Adolf Hitler Uunona fortæller, at han heller ikke tænkte så meget over sit navn, da han var barn. »Jeg så det som et fuldstændig almindeligt navn. Først da jeg blev ældre, forstod jeg, at denne mand ville erobre verden,« siger Adolf Hitler Uunona.

Adolf Hitler Uunona IV

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her