Folk

FOLK

I Venstre er julefreden ovre, og julemanden er tilsyneladende svensker
Debat
29. december 2020

Ellemann-Jensen

Venstreformand Jakob Ellemann-Jensen har givet baglandet en overraskelse. Ikke pakket ind i bånd og papir, men i gårsdagens Jyllands-Posten, hvor han udtalte, at Venstre »ultimativt er klar til at støtte en rigsretssag«, hvis der er juridisk grundlag.

Støjberg

Inger Støjberg blev da også overrasket. Derfor måtte næstformanden ty til Facebook, hvor hun skrev, at hun er helt og aldeles »uenig« i udmeldingen. Tilmed skrev Støjberg, at hun ikke mener, at der er »grundlag for nogen rigsretssag«.

Zhang Zhan

Apropos retssager, så er den kinesiske borgerjournalist Zhang Zhan blevet idømt fire års fængsel for at have rapporteret fra Wuhan, da COVID-19 brød ud. Zhang Zhans essays vakte furore ifølge en domstol i Shanghai, da teksterne blev delt via sociale medier.

Zlatan

Andetsteds har fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovic afsløret, at han er julemanden. I en græsk sportsavis har den aldrende svensker udtalt, at hans mål er som gaver til hans 25 børn fra Milano (altså hans holdkammerater).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her