Folk

FOLK

Inger Støjbergs (V) exit fra næstformandsposten splitter Venstre
Debat
31. december 2020

Rønn Hornbech

Venstre-ronkedorinden »drog et lettelsens suk« over Støjbergs næstformandsexit. Irriteret fremhæver Birthe Rønn Hornbech landsmødets hyldest, da Støjberg blev valgt med sin valgtale om »flæskesteg og berusede unge venstrefolk som det ypperste i dansk kultur«.

Thomas Danielsen

Efter Støjbergs afgang mailede den unge venstremand Thomas Danielsen sine partifæller, at Venstre nu ikke længere kan tale samtidig til både lastvognsmekanikeren i Vestjylland og advokaten på Frederiksberg. »Vi må håbe, der er advokater nok på Frederiksberg.«

Advokater på Frederiksberg

Den unge venstreløve, der i øvrigt er fra Vestjylland og lastvognsmekaniker, er dog muligvis for pessimistisk på sit partis vegne. Ifølge opslagsværket advokatnøglen er der 122 advokater på Frederiksberg, hvor Venstre fik små 12.000 stemmer ved seneste folketingsvalg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hehe!