Folk

FOLK

Folkemøderne på Bornholm kan være en saga blot, advarer arrangør: Debatdanmark bliver aldrig så hyggelig igen
Debat
8. december 2020

John Lennon

Det er i dag 40 år siden, at den 40-årige Beatles-sangskriver blev skudt og dræbt foran sit hjem i New York. Nogle vil måske sige, at han var en drømmer, men som han så rigtigt gjorde opmærksom på, var han ikke den eneste.

Monolitmagere

Mysteriet om to bizarre monolitter, der dukkede op, den ene i et fjernt ørkenlandskab i Utah, den anden i Rumænien, er nu løst, og der var ikke tale om tegn fra rumvæsener. Bag stuntet står kunstnergruppen Most Famous Artist.

Vibe Klarup

Folkemøderne på Bornholm klarer måske ikke coronakrisen, advarer formanden for Foreningen Folkemødet. Debatdanmark måtte undvære eventen i 2020, og i 2021 forventes kun en decimeret udgave. Det kan trække tæppet væk under økonomien.

Kongefamilien

Coronajulen lægger op til mindre familieforsamlinger. Kongehuset deler sig i to: Kronprinsen, kronprinsessen og deres børn bliver på Amalienborg Slot, mens dronningen fejrer jul hos Joachim og familie på Schackenborg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her