Folk

FOLK

Filmselskabet Warner Bros. gør næste år alle film tilgængelige på HBO Max samtidig med biografpremieren. Det kommer til at gå hårdt ud over de i forvejen kriseramte biografer
Debat
10. december 2020

Filmdistributører

Filmselskabet Warner Bros. har meldt ud, at samtlige 17 film, de sender på markedet næste år, bliver tilgængelige på den amerikanske streamingtjeneste HBO Max, samtidig med at de får biografpremiere. Det kommer til at gå hårdt ud over de i forvejen kriseramte biografer.

Christopher Nolan

Filminstruktøren Christopher Nolan, som senest har lavet actionbraget Tenet for Warner Bros., er godt gal over selskabets beslutning, der er taget hen over hovedet på dem, der laver filmene – og som for manges vedkommende har lavet dem til at blive vist på et stort lærred.

Eske Willerslev

Professor i geogenetik Eske Willerslev er raget uklar med en nu forhenværende samarbejdspartner, skriver Weekendavisen. Den norske historiker Sturla Ellingvåg har undsagt en fælles artikel i tidsskriftet Nature om, at vikingerne ikke var så lyse og blonde som ellers antaget.

Rundkørselspionerer

Information plejer ikke at dække etablering af rundkørsler eller rundkørselsudsmykning så tæt, men det bør nævnes, at man på Færøerne snart indvier verdens første undersøiske rundkørsel, og at kunstneren Trondur Patursson har fået den til at ligne en gigantisk gople.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her