Folk

DU skal have en bestyrelsespost, og DU skal have en bestyrelsespost!

Det er Rektorkollegiet, som indstiller nye medlemmer af bestyrelsen i Den Danske Naturfond, som arbejder på at forbedre naturtilstanden i Danmark. Det skal blandt andet være folk med »indgående kendskab« til »natur, biodiversitet og miljø.« Rektorerne har set sig grundigt omkring i feltet af eksperter og valgt … at pege på sig selv.
Miljøminister Lea Wermelin – som udpeger bestyrelsen i Den Danske Naturfond – har ikke ønsket at stille op til interview om kritikken af den nye bestyrelsessammensætning.

Miljøminister Lea Wermelin – som udpeger bestyrelsen i Den Danske Naturfond – har ikke ønsket at stille op til interview om kritikken af den nye bestyrelsessammensætning.

Anders Rye Skjoldjensen

Debat
30. januar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Rektorer

Det er Rektorkollegiet, som indstiller nye medlemmer af bestyrelsen i Den Danske Naturfond, som arbejder på at forbedre naturtilstanden i Danmark. Det skal blandt andet være folk med »indgående kendskab« til »natur, biodiversitet og miljø«.

Rektorer II

Rektorerne har set sig grundigt omkring i feltet af eksperter og valgt … at pege på sig selv. Således sidder både rektor for KU, Henrik C. Wegener, og den tidligere rektor for CBS, Per Holten-Andersen, i bestyrelsen i rollen som fageksperter.

Rektorer III

Uniavisen har talt med forskere, som har forstand på natur og biodiversitet, og deres vurdering er, at der »mangler faglighed« i bestyrelsen. Rektor for RUC, Hanne Leth Andersen, sidder i øvrigt også med, dog i en anden funktion.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her