Folk

FOLK

FOLK siger godt nytår til læserne med fire små knips til hjernecellerne om så forskellige emner som Brexit & Boris, papa Stanley samt tidsnødvendige tilretninger af nationalsange såvel i Australien som i Danmark
Debat
2. januar 2021

The young Johnson

Den engelske premierminister, der lægger vægt på at ligne en, der har sovet med alt tøjet på, ser fortrøstningsfuldt på fremtiden efter Brexit. »Vi har vores frihed i vore egne hænder, og det er op til os at få mest muligt ud af det,« sagde Boris Johnson i sin nytårstale.

The elderly Johnson

En af de briter, der prøver at få mest muligt ud af det, er 80-årige Stanley Johnson, der ud over at være far til Boris også har tænkt sig at søge fransk statsborgerskab. Stanleys mor, mormor og oldemor var fransk, og derfor mener Stanley, at han allerede er fransk. Bienvenue!

One and free

Den australske nationalsang skal ændres, meddelte landets premierminister Scott Morrison overraskende i sin nytårstale. Fremover vil de down under synge »for we are one and free« i stedet for »we are young and free«. Ændringen sker af hensyn til landets oprindelige befolkning.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her