SERIEFOLK

FOLK

Festen er slut for Porsche-banden
Debat
4. januar 2021

Lukas Forchhammer

Forchhammer har brugt coronapausen til at gå på afvænning for sit hashmisbrug, fortæller han til Politiken: »Jeg tror faktisk ikke, jeg havde erkendt mit misbrug … hvis ikke corona havde tvunget mig hjem uden undskyldninger,« siger han.

Særligt udvalgt brite

Storbritannien har lyngodkendt brugen af COVID-19-vaccinen fra AstraZeneca-Oxford, og i dag får den første brite efter planen et stik. Beslutningen beskrives som henholdsvis genial og hasarderet, alt efter hvem man spørger.

Porsche-banden

En gruppe unge fra Skive-egnen har kørt rundt i leasede Porscher og solgt hash og kokain til blandt andet ansatte i forsvaret. Men festen stoppede brat i november 2019 og i dag skal fire af Porsche-bandens medlemmer for retten i Viborg.

Torsten Schack

Torsten Schack skriver på Twitter, at han er medlem af Venstre og at han ikke har planer om at melde sig ud. Under mere normale omstændigheder ville det være et lidt mystisk tweet fra en folketingspolitiker.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her