Folk

FOLK

I al ubemærkethed må folketingsmedlem Marcus Knuth have skiftet mening. Som konservativ støtter han nu en rigsret mod Inger Støjberg, mens han som venstremand ubetinget stod last og brast med hende
Debat
20. januar 2021

Marcus Knuth I

»Lov er lov, og lov skal holdes, uanset hvem vi er, og hvad vi i øvrigt står for,« skrev Mai Mercado på Facebook og markerede konservativ tilslutning til en rigsret. Altså også fra partioverløberen Marcus Knuth, der ellers i en ikke så fjern fortid stod last og brast med Støjberg.

Marcus Knuth II

Se her, hvordan Knuth støttede Støjberg på samrådet den 1. juni 2017: »Hele denne her sag er dybt, dybt absurd – ikke mindst set fra oppositionspartierne, som bruger ren spekulation som en måde at angribe en minister på, fordi de måske er uenige i politikken omkring barnebrude.«

Marcus Knuth III

Eller her: »Jeg synes, det er topmålet af hykleri, at oppositionen begynder det her samråd ved at sige, at det her samråd handler ikke om barnebrude.« Det ligger FOLK fjernt at mistænke Knuth for at være en vindbøjtel. Tværtimod dejligt at se, at han kan blive klogere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her