Folk

FOLK

I al ubemærkethed må folketingsmedlem Marcus Knuth have skiftet mening. Som konservativ støtter han nu en rigsret mod Inger Støjberg, mens han som venstremand ubetinget stod last og brast med hende
Debat
20. januar 2021

Marcus Knuth I

»Lov er lov, og lov skal holdes, uanset hvem vi er, og hvad vi i øvrigt står for,« skrev Mai Mercado på Facebook og markerede konservativ tilslutning til en rigsret. Altså også fra partioverløberen Marcus Knuth, der ellers i en ikke så fjern fortid stod last og brast med Støjberg.

Marcus Knuth II

Se her, hvordan Knuth støttede Støjberg på samrådet den 1. juni 2017: »Hele denne her sag er dybt, dybt absurd – ikke mindst set fra oppositionspartierne, som bruger ren spekulation som en måde at angribe en minister på, fordi de måske er uenige i politikken omkring barnebrude.«

Marcus Knuth III

Eller her: »Jeg synes, det er topmålet af hykleri, at oppositionen begynder det her samråd ved at sige, at det her samråd handler ikke om barnebrude.« Det ligger FOLK fjernt at mistænke Knuth for at være en vindbøjtel. Tværtimod dejligt at se, at han kan blive klogere.

Marcus Knuth IV

Og som rosinen i pølseenden af denne lille Knuth-kavalkade: »Det eneste, oppositionen går op i, det er at jage det her fatamorgana eller bygge videre på denne her hadeoffensiv.« Det skal blive spændende at se, hvordan rigsretten vil bygge videre på ’denne her hadeoffensiv’.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her