Folk

FOLK

Danmark skal have ny amerikansk ambassadør. Med den afgående blev forbindelserne aldrig rigtig hjertelige
Debat
21. januar 2021

Donald Trump

Manden, der aldrig læser bøger, ønsker sig et monumentalt bibliotek til to milliarder dollar som mindesmærke. Det tænkes opført i Florida og vil i teorien kunne udstille hans bladguldbelagte twitteropslag og mystiske skattepapirer.

Gwyneth Paltrow

Et af de såkaldte ’This Smells Like My Vagina’-stearinlys, som markedsføres af hollywoodstjernen her, er eksploderet i sky af flammer i en britisk kvindes dagligstue. »Det var et inferno,« rapporterer tabloidavisen The Sun.

Jack Ma

Kinesiske oligarker kan lige så lidt som russiske ustraffet sætte sig op imod magthaverne. Mangemilliardæren her ’forsvandt’ i oktober efter kritik af Kinas finansieringssystem. I går dukkede han dog op igen, synligt ydmyg og duknakket.

Carla Sands

En Trump-loyal ambassadør damper af til staterne. Hjertelige blev forbindelserne aldrig. Mest markante bedrift på hendes vagt var velsagtens åbningen af et amerikansk konsulat i Nuuk.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her