Folk

FOLK

USA tilslutter sig igen Parisaftalen, og DF tager Inger Støjberg til forsvar og starter underskriftindsamlingen ’Historisk hetz mod Støjberg må stoppe’
Debat
22. januar 2021

Ted Cruz

At USA igen har tilsluttet sig Parisaftalen, viser, at den nye præsident »bekymrer sig mere om, hvilke holdninger indbyggerne i Paris har, end om der er job til borgerne i Pittsburgh«, skriver den republikanske senator Ted Cruz på Twitter. 

AOC

Demokraten Alexandria Ocasio-Cortez har spurgt, om Ted Cruz også forestiller sig, at »Geneve-konventionen handlede om indbyggerne i Geneves holdninger«. Hvis det virkelig fungerer sådan, vil vi gerne vide, hvad i alverden Roskildenserne havde gang i, efter vi med Roskildefreden mistede Skåne i 1658?

Støjberg

Et stort politisk flertal er enige om at rejse en rigsretssag, men ude i offentligheden fortsætter slaget om Støjberg. Dansk Folkeparti har startet underskriftsindsamlingen ’Historisk hetz mod Støjberg må stoppe’, og en måling fra YouGov viser, at cirka halvdelen af alle danskere støtter Støjberg i sagen.

Støjberg II

Mens vi her i avisen sovser rundt i den ulovlige instruks, har Se & Hør valgt en mere opløftende vinkel. »Selv en rigsretssag får ikke Venstre-løvinden til at vige fra sine principper,« hedder det i et kærligt portræt med titlen »Cola, kage og Melodi Grand Prix: Rødtoppet poptøs«.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her