SERIEFOLK

FOLK

En ulykke kommer sjældent alene: Én ting er, at Lars Løkke har meldt sig ud af Venstre, noget andet er, at hans hund er løbet bort nytårsaften. Men … måske er det et vink fra forsynet?
Debat
6. januar 2021

Lars Løkke I

Kan jeg være det bekendt, spurgte Lars Løkke Rasmussen sig selv i uddelingsavisen B.T., da han havde meldt sig ud af Venstre. Løkke, der gjorde sig til statsminister ved i årevis at betale godbidder til den yderste højrefløj, vil nu være den midtersøgende frelser og forsoner.

Beauty

Midt i den tidligere statsministers anstrengelser for at fremstå nypudset blev familien nytårsaften ramt af et forfærdeligt slag, der umiddelbart overskygger alle forberedelser af Partiet Lars Løkke Rasmussen. Familiehunden Beauty blev skræmt af fyrværkeri og forsvandt.

Eftersøgning – Beauty

Når nøden er størst, er hjælpen ofte nærmest. 395 hjælpsomme hundevenner i Græsted og omegn har dannet Facebookgruppen ’Eftersøgning – Beauty’ for at komme Løkke til hjælp. I skrivende stund dog uden at have fundet den eftersøgte trods patruljering på lokale veje og stier.

Lars Løkke II

Måske er Beautys bortgang i virkeligheden et vink fra forsynet? Det er i hvert fald en sag med så meget krudt i, at der er potentiale til at fremme Partiet Lars Løkke Rasmussen: Forbyd privat nytårsfyrværkeri, så landets hundeejere ikke længere skal frygte nytårsaften.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her