Folk

FOLK

Det har været en hård tid for Venstre, men nu er Lars Løkke Rasmussens hund trods alt tilbage hos sin ejer
Debat
9. januar 2021

Løkkes hund I

Det har været nogle dramatiske dage for Lars Løkke Rasmussen. Hans parti gennem 40 år er splittet og har ingen næstformand. Han selv har meldt sig ud. Og ikke nok med det. Som vi tidligere har omtalt i denne spalte, forsvandt hans hund for fire dage siden sporløst.

Løkkes hund II

Dramaet om retrieveren Beautys forsvinden er lige noget for os her i pressen, og vi vil ikke snyde jer, kære læsere, for den lykkelige afslutning: Hunden er tilbage! Løkke skriver: »Efter lidt varme tæpper og lidt godbidder er Beauty lige nu til dyrlæge med Sólrun. Hun er lagt i drop, og vi håber hun er ok.«

Afholdsmænd I

Sundhedsstyrelsen har de seneste år kørt en kampagne, som skal få danskerne til at droppe alkohol i årets første måned. Den hedder Hvid Januar og skal ifølge styrelsen »understøtte en ændring i den danske alkoholkultur«. Men i år er kampagnen for den alkoholfrie måned aflyst.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her