SERIEFOLK

FOLK

Det har været en hård tid for Venstre, men nu er Lars Løkke Rasmussens hund trods alt tilbage hos sin ejer
Debat
9. januar 2021

Løkkes hund I

Det har været nogle dramatiske dage for Lars Løkke Rasmussen. Hans parti gennem 40 år er splittet og har ingen næstformand. Han selv har meldt sig ud. Og ikke nok med det. Som vi tidligere har omtalt i denne spalte, forsvandt hans hund for fire dage siden sporløst.

Løkkes hund II

Dramaet om retrieveren Beautys forsvinden er lige noget for os her i pressen, og vi vil ikke snyde jer, kære læsere, for den lykkelige afslutning: Hunden er tilbage! Løkke skriver: »Efter lidt varme tæpper og lidt godbidder er Beauty lige nu til dyrlæge med Sólrun. Hun er lagt i drop, og vi håber hun er ok.«

Afholdsmænd I

Sundhedsstyrelsen har de seneste år kørt en kampagne, som skal få danskerne til at droppe alkohol i årets første måned. Den hedder Hvid Januar og skal ifølge styrelsen »understøtte en ændring i den danske alkoholkultur«. Men i år er kampagnen for den alkoholfrie måned aflyst.

Afholdsmænd II

Sundhedsstyrelsen skriver på sin hjemmeside, at aflysningen skyldes travlhed på grund af corona, men at danskerne er velkommen til at »gennemføre egne aktiviteter«. Den opfordring er hermed videregivet, men vi afskriver os ansvaret, hvis nogen vælger at følge den netop denne januar.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her