SERIEFOLK

FOLK

Mexico kom aldrig til at betale for Trumps store smukke – og ufuldendte – grænsemur
Debat
12. januar 2021

Edward Snowden

Udelukkelsen af Trump fra Twitter indvarsler ny stram techgigantkontrol over internetoffentligheden, advarer whistlebloweren fra Moskva. Flere indskrænkninger vil følge for at tækkes den nye demokratiske administration, tror han.

Donald Trump

Præsidenten selv er taget til Alamo for at inspicere et færdigbygget afsnit af den ’store smukke mur’, han i 2016 gik til valg på at bygge langs grænsen til Mexico. Det ufuldendte projekt ligner en skamstøtte.

Joy Mogensen

Gør Danmark nok for at presse Qatar til at sikre bedre arbejdsforhold for de migrantarbejdere, der under slavelignende forhold bygger infrastruktur til VM i 2022? Sportsministeren er kaldt i samråd.

Hans Toft

Danmarks længst siddende borgmester – 28 år blev det til – trækker sig nu fra posten i Det Konservative Folkepartis sikreste bastion, Gentofte. 75-årige Toft afløses af håndboldkoryfæet fra bolsjedrengetiden Michael Fenger.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her