SERIEFOLK

FOLK

USA's afgående præsident kan snart blive nødt til at se sig om efter en ny advokat
Debat
13. januar 2021

F.-W. Steinmeier

Efter sidste års jubilæumsår for to store tyskere, Hegel og Beethoven, er turen nu kommet til selve Tyskland, der først blev forenet 18. januar 1871. I dag markerer forbundspræsidenten 150-året med en tale til den endnu unge nation.

Rudy Giuliani

Trump-advokaten, der ligner Batman-superskurken Pingvinen, står nu til eksklusion fra New Yorks advokatsamfund efter sin opildnen til »trial by combat«. Står det til formanden for Senatets retsudvalg, ryger Giulianis bestalling.

QAnon Shaman

Den barbrystede indtrænger med hornbesat pelsmundering fra Stormen på Kongressen har ikke spist, siden han fredag blev fængslet, skriver Daily Beast. Jake Angeli, som han hedder, spiser kun økologisk mad, oplyser hans mor.

Dame Helen Mirren

Er du teatertosset? Savner du comedienner og tragedienner på din hjemmearbejdsplads? Så er der hjælp at hente. Britiske National Theatre åbner nu en streamingtjeneste, hvor man kan se for eksempel ovennævnte i rollen som Fædra.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her