Folk

FOLK

Søren Pind og Lars Løkke krydser klinge om Støjberg på Twitter, og på TV 2 kæmper man med de nye tider
Debat
15. januar 2021

Ronkedorer

Alt falder sammen i Venstre – selv gamle venskaber. På Twitter skriver Søren Pind, at han er skuffet over sin gamle chef, Lars Løkke, der »gør fælles sag med yderste højre« ved ikke at stemme for en rigsretssag mod Støjberg. »Sad. So Sad,« mener Pind.

Ronkedorer II

Sådan et angreb lader Løkke ikke bare hænge i luften. »Kære Søren. Har du overhovedet gjort dig ulejlighed med at læse, hvad jeg skriver? Du er for god til det der,« svarer den tidligere statsminister. Hertil har Søren Pind kun to ting at sige: »1) ja. 2) spejl,« skriver han rent faktisk.

TV 2

Også på TV 2 kæmper man med nye tider. Først måtte koryfæerne Jens Gaardboe og Jes Dorph gå, skandaliseret af en intern sexisme-undersøgelse. Nu dropper TV 2 en stort anlagt dokumentar om #MeToo på danske arbejdspladser, fordi den efter indledende research viser sig at handle mest om TV 2 selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her