Folk

FOLK

Mens andre politikere bruger Facebook og Twitter som deres foretrukne medier, udtaler Søren Gade sig altid igennem Dagbladet Holstebro-Struer
Debat
16. januar 2021

Søren Gade I

Mens andre politikere bruger Facebook og Twitter som deres foretrukne medier, udtaler Søren Gade (V) sig altid igennem Dagbladet Holstebro-Struer. Og han ved, hvad der virker på de kanter, så denne gang er det med støtte til partifællen Inger Støjberg.

Søren Gade II

Venstres europaparlamentariker havde nemlig ikke stemt for en rigsretssag, hvis han havde siddet i Folketinget, fortæller han til Dagbladet Holstebro-Struer: »Jeg tror ikke, at hun vil blive dømt, og jeg synes, at sagen er for lille.«

Mads & Sara

Mads & Monopolet er så godt, at det er blevet til to programmer. På DR har man mistet Mads og laver nu Sara & Monopolet. På Podimo har man ikke noget monopol, men til gengæld har man Mads, og første version af Mads & A-holdet er nu online.

Hella Joof

Og hvad er forskellen så? Ifølge en artikel i BT er Mads & A-holdet lidt frækkere. I første program siger Hella Joof: »Altså, er der nogle mænd, som ikke kan lide af få en ’guffer’? Han er den eneste, jeg nogensinde har hørt om.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her