Folk

FOLK

Mens andre politikere bruger Facebook og Twitter som deres foretrukne medier, udtaler Søren Gade sig altid igennem Dagbladet Holstebro-Struer
Debat
16. januar 2021

Søren Gade I

Mens andre politikere bruger Facebook og Twitter som deres foretrukne medier, udtaler Søren Gade (V) sig altid igennem Dagbladet Holstebro-Struer. Og han ved, hvad der virker på de kanter, så denne gang er det med støtte til partifællen Inger Støjberg.

Søren Gade II

Venstres europaparlamentariker havde nemlig ikke stemt for en rigsretssag, hvis han havde siddet i Folketinget, fortæller han til Dagbladet Holstebro-Struer: »Jeg tror ikke, at hun vil blive dømt, og jeg synes, at sagen er for lille.«

Mads & Sara

Mads & Monopolet er så godt, at det er blevet til to programmer. På DR har man mistet Mads og laver nu Sara & Monopolet. På Podimo har man ikke noget monopol, men til gengæld har man Mads, og første version af Mads & A-holdet er nu online.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her