Klumme

Georg Metz: Trump lyver konsekvent og altid. Det må den journalistiske dækning rette sig ind efter

CNN og pressen i undtagelsestilstanden
Trump har i svar på alle spørgsmål om verdens beskaffenhed erklæret virkelighedsfornægtende undtagelsestilstand, skriver Georg Metz. 

Trump har i svar på alle spørgsmål om verdens beskaffenhed erklæret virkelighedsfornægtende undtagelsestilstand, skriver Georg Metz. 

Mandel Ngan

Debat
15. januar 2021

I radioen beklagede Naser Khader (K), at CNN er tendentiøs og ikke behandler Trump fair. Blandt Trumps sympatisører, fortrinsvis i Berlingske, harmes pengemanden Asger Aamund over mediernes ensidighed, Trump er jo demokratiets forsvarer; den modfaldne kritiker Bent Blüdnikow opfatter de liberale medier The New York Times, Washington Post og CNN som venstreorienteret vildledning, og træfsikkert som en birolle i skolekomedien spidder den kvikke i klassen Eva Selsing modstanderne af folkets mand i Det Hvide Hus.

Amerikanske nyhedstjenester er privatejede. De ekstremt højreorienterede og tendentiøse som Fox News ser vi bort fra her, de drives ikke journalistisk, om end dominerende i meningsdannelsen.

Private er de alle, men for de liberales vedkommende fair i fundatsen og forpligtede på de klassiske journalistiske dyder: præcision og alsidig upartiskhed. Man blander ikke æbler og pærer. Referat kommer før kommentar. Skæg for sig.

Indtil noget andet måtte ske, da Trump i svar på alle spørgsmål om verdens beskaffenhed erklærede virkelighedsfornægtende undtagelsestilstand.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Svend-Erik Runberg

Som jeg er oplyst, er et barn en persom under 13 år. En barnebrud er altså en pige, der bliver viet før hun er fyldt 13 år. - Hvor mange af sådanne "reddede" Inger Støjberg? Selv omtaler hun dem altid i flertal.
Tilsvarende er en mindreårig en person under 15 år. Jeg har kun læst om ét tilfælde af mindreårig.
Støjberg fik ændret den danske ægteskabslov således, at det ikke længere er lovligt (eller meget besværligt) at indgå ægteskab for personer under 18 år. - Det er dog fortsat lovligt at bo og være sammen for personer over 15 år.
Støjberg har i hele sin argumentation benyttet sig af sine helt egne, forvanskede termer.
Tak! Til alle der IKKE støttede Inger Støjberg.

Anker Heegaard, Eva Schwanenflügel og Herdis Weins anbefalede denne kommentar