Folk

Helle Thorning i vidneskranken og Lars Løkke i limbo

Desuden præsenteres den internationale årsliste over landes formodede korruptionsgrad i dag, men Danmarks dukseplacering kan ikke tages for givet
Desuden præsenteres den internationale årsliste over landes formodede korruptionsgrad i dag, men Danmarks dukseplacering kan ikke tages for givet
Debat
28. januar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Helle Thorning I

Facebooks tilsynsråd med en forhenværende dansk statsminister spidsen meddeler i dag sine første afgørelser i sager, hvor brugere har fået indhold fjernet. Spørgsmålet er, om de bagvedliggende principbegrundelser ekspliciteres.

Helle Thorning II

I eksstatsministerens dagsprogram er også indlagt en afhøring hos Tibetkommissionen i sagen om dansk politis håndtering af protestdemonstrationer ved kinesiske statsbesøg. Får vi svar på, om højere statsinstanser har grebet ind i den forbindelse?

Korrumpérbare

I dag præsenterer Transparency International sin traditionsrige årsliste over, hvor korrupte klodens lande opleves. Herhjemme er spørgsmålet, om årets forsvarsskandaler kan skubbe DK væk fra vores sædvanlige dukseplads.

Lars Løkke

En anden eksstatsminister træder vande i Folketingets voksende limbo af løsgængere. Løkke oplyser, at det ’netværk’, han skabte den 8. januar, nu er nået op på lige under 14.000 sympatisører. Ser vi kimene til en ny partidannelse?

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her