Klumme

Til mine unge, brune medsøstre med nyfunden frihed: »Pas på, I ikke mister jer selv«

Som kvinde fra en konservativ minoritetsbaggrund kan den liberale, danske ungdomskultur virke som et dragende slaraffenland af sex og frihed. Men en del af kulturforskellen består også i, at danske unge har lært selv at sætte grænser midt i al friheden, skriver forfatter Sofie Jama i denne klumme
»De værste mænd er de rigtig søde og tjekkede, de venstreorienterede og frie. Dem, der gør en dyd ud af at blande sig med de etniske kvinder,« skriver forfatter Sofie Jama i dette debatindlæg.

»De værste mænd er de rigtig søde og tjekkede, de venstreorienterede og frie. Dem, der gør en dyd ud af at blande sig med de etniske kvinder,« skriver forfatter Sofie Jama i dette debatindlæg.

Debat
29. januar 2021

En veninde sendte mig for nylig en video med en græde-emoji nedenunder: »Det var det her, vi talte om,« skrev hun. »Bare i den helt ekstreme version.«

Jeg klikkede ind på videoen, og fem minutter senere sad jeg og græd og havde kvalme resten af dagen.

Videoen er optaget til en universitetsfest et sted i en lejlighed. Stemningen er høj, musikken pumper derudad. Kameraet ryster, går fra den ene skrålende festdeltager til den anden.

De er i tyverne, så vidt jeg kan se. Flotte unge fra middelklassen, flot tøj, lækkert hår, stramme kroppe. Unge på vej frem, verden ligger for deres fødder. Hvide.

Pludselig når kameraet til en sofa, hvor en høj, muskuløs mand sidder med lukkede øjne og hovedet tilbage. Beruset og i ekstase. To kvinder, en blond og en med kruset, mørkt hår, er i gang med at give ham et blowjob midt i stuen. Tilskuerne samler sig, 10-15 stykker, med deres ølglas i hånden, og kameraet vandrer fra den ene til den anden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torsten Jacobsen

Ak ja..

Jeg fristes til at citere mig selv, fra samtalen om 'Det Gode Liv' i 2015...
information.dk/indland/2015/12/gode-liv-citybois

---
December - et Melodrama i 24 akter:

Dramatis personae
Herr Sortseer
Herr Hviidjuul
Hunden Jasper (udstoppet og glemt)

Akt XX

Herr Sortseer
Det er jo som en ond drøm...

Herr Hviidjuul
...Som man ikke kan vågne fra igen..

Herr Sortseer
Alt har ligesom peget frem mod netop dette øjeblik...Alt dét, der kom før...

Herr Hviidjuul
...Men vi så det ikke...Og nu, hvor sandheden ikke længere er til at skjule, ja så er det for sent..

Herr Sortseer
Jeg så det nu nok! Men nu er der ikke mere at sige. Der kommer et øjeblik i ethvert slag – enhver kamp – hvor nederlaget ikke længere kan drages i tvivl. Hvor det er...uafviseligt, så at sige!

Herr Hviidjuul
...Hvor man ikke kan gøre andet end at trække sine resterende kugler ud af spillet, og så gå hjem..Med hovedet bøjet i skam!

Herr Sortseer
Dette øjeblik er nu kommet!

Herr Hviidjuul
Nu er det her, dette øjeblik, ja...

Herr Sortseer
Ikke at det ikke kan blive værre, forstås. Det kan det selvfølgelig sagtens. Under så ugunstige omstændigheder må man forberede sig på det værste...

Herr Hviidjuul
...Barbarerne, der efter kampen marcherer ind gennem byens porte..Jublende og lykkelige...

Herr Sortseer
Plyndringer og voldtægt, ja...Det er dagens orden...Håb er der kun, for de der lykkes med at flygte..

Herr Hviidjuul
Men hvorhen? Hvor skal de dog finde fred?

Herr Sortseer
Det er jo som en ond drøm...

Herr Hviidjuul
Som man ikke kan vågne fra igen...

Herr Sortseer
(...)

Herr Hviidjuul
Men hvor er forældrene dog henne, i alt dette? Det er et spørgsmål, som uvægerligt trænger sig på!

Herr Sortseer
Det skal jeg sige Dem! De er inviteret med til festen, selvfølgelig! Ser De dem ikke? De står derovre, i regnen af konfetti! Sidder der back-stage, med en bajer i hånden, og et stolt smil på læben! De smiler, gør de, mens orgiet udspiller sig for øjnene af dem...mens på papiret granvoksne mænd og kvinder, røvpuler deres børn!

Herr Hviidjuul
Åh, pas nu på Deres sprog...Tonen, De ved...Censuren...

Herr Sortseer
Til helvede med tonen! Til helvede med censuren! Denne kulturelle pædofili lader sig alligevel ikke længere skjule...Nej, den udstilles dagligt...I bedste sendetid, tilmed! Man gør børn fortræd, min herre, og De bekymrer Dem om tonen??!

Herr Hviidjuul
Nej, men...Nej, De har ret, Herr Sortseer! Et sådant øjeblik kalder på sprogets værste gloser...De har ret!

Herr Sortseer
’Det gode liv’?!? Mens dette udspiller sig? Mens denne ubønhørlige maskine bare kværner derudad?! Må jeg være fri! Hvilket hykleri! Hvilken kynisme! Vanvid!

Herr Hviidjuul
Det er svært at finde ord...Det er sandt...

Herr Sortseer
Ikke for mig! Dette er en infantil kulturs sidste krampetrækninger! Det er, hvad det er! Når baren lukker, bryder det hele sammen...Bare vent og se! Så stirrer børnene på hinanden, med store bange øjne...og kalder på mor...

Herr Hviidjuul
Men mor kommer ikke?...

Herr Sortseer
Nej, det gør hun ikke....Her gives ingen kære mor! Ikke mere. Ikke længere! Død og borte er hun..et fix for meget...blot råddent kød i en gyde bag Magasin...med sprøjten stadig stikkende ud af armen..

Herr Hviidjuul
Det er slemt!

Herr Sortseer
Det bliver værre!

Herr Hviidjuul
Jo, såmænd!..

Herr Sortseer
(...)

Herr Hviidjuul
(...)

Herr Sortseer
Vi lever i en kultur, som æder sine børn!

Herr Hvidjuul
(...)

Herr Sortseer
Og Ulvene lusker omkring..skaldede små mænd på TV..hvide, desperate smil, sendeflader uden en ridse i lakken..Alle vil de have en bid! En lækker lille bid af kagen, såmænd! Og hvor de dog æder sig fede...svedige og fedtede bliver de..kendte, tilmed... mens blod og indvolde fortæres... men frygt ej! Den klarer man i Sminken! Glorien pudses nemt ren igen..Det store vaskeri, Ak ja! Den ene hånd vasker den anden...Hvad er der ellers at gøre? The show must go on! Stopper først dansen, får tanken ro og rum...Og det må for enhver pris undgås. Det siger sig selv!

Herr Hviidjuul
De har ret, selvfølgelig, men...Børn er dog robuste, ikke sandt? Er det ikke, hvad man siger?

Herr Sortseer
Det siger man. Man siger så meget..Måske tror man endda selv på det..Men det bliver jo ikke mere sandt af den grund! Det ser De vel?

Herr Hviidjuul
Jeg ved ikke om jeg kan udholde at se mere, overhovedet..

Herr Sortseer
Heller ikke jeg!

Herr Hviidjuul
Men man har jo intet valg...

Herr Sortseer
Intet valg overhovedet..Andet end da at vende ryggen til.

Herr Hviidjuul
Det skal fedt hjælpe!

Herr Sortseer
Her er ingen hjælp længere mulig. Nu må det gå sin gang. Lige lukt i helvede! Under almindelig applaus og latter, som gamle Kierkegaard så rammende udtrykte det..

Herr Hviidjuul
Måske er der alligevel håb? Nogle frø ligger jo dybt i jorden..ventende på de rette omstændigheder..I årtier kan de ligge der, gemt og glemt, indtil pludselig en dag...Måske...når alt først er brændt væk..så vil de frø spire?

Herr Sortseer
Et spinkelt håb, skulle jeg mene..

Herr Hviidjuul
Men dog et håb...?

Herr Sortseer
Om De vil! Længere kan jeg ikke strække mig..

Herr Hviidjuul
(...)

Herr Sortseer
Gives der nogen undskyldning? Ja, jeg spørger blot! Findes der een eneste undskyldning for dette overgreb? For denne befamlen af uskyldige børns sjæleliv? For dette kulturens selvmord?

Herr Hviidjuul
Tjaeh....”De vil det jo selv!”...Den hører man da ofte...

Herr Sortseer
Ikke nogen videre god undskyldning, den!

Herr Hviidjuul
Det kan vi ikke være uenige om!

Torsten:
Jeg er rystet over beretningen her og trist over at der er kønsfæller der bruger den for form for seksualitet m.v.
Men jeg ve dikke helt hvor du vil hen med din helt specielle indlæg he ri debatten.

Ingeborg Hesselager

Helt rigtigt ! De venstreorienterede og andre halalhippier er de værste. Vil debatredaktøren i fremtiden ikke være så venlig at sende sådanne indlæg videre til "Weekendavisen" eller Jyllandspesten.Peter Johansen

Lillian Larsen, Eva Schwanenflügel, jens christian jacobsen, Dorte Schmidt-Nielsen, David Zennaro og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Ja, man må i den grad holde sig fra venstreorienterede, tjekkede, søde og frie mænd.

... sikke da noget vrøvl. Det giver lige så meget mening at opfordre til at holde sig fra højreorienterede, utjekkede, væmmelige og ufrie kvinder, som er hvide. Eller brune. Eller fra middelklassen eller universitetsstuderende.

Ja, man skal passe på sig selv og lade være med at gøre ting, man fortryder.
Hvad nyt er der i det?

Jens Thaarup Nyberg, Lillian Larsen, Gert Hansen, Per Kortegaard, Nike Forsander Lorentsen, Katrine Damm, Alvin Jensen, Bjørn Pedersen, jens christian jacobsen, Eva Schwanenflügel, David Zennaro, Olaf Tehrani og Kenneth Graakjær anbefalede denne kommentar
Freddie Vindberg

Lyt til Natasja's vidunderlige: 'Fi er min'

De værste mænd er de søde, venstreorienterede og frie, som - må man forstå - er værre end de ikke så søde, højreorienterede og hæmmede. Hvad ligger der mon bag den noget ejendommelige udmelding?

Lillian Larsen, Alvin Jensen, Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar

Jeg giver ikke meget for skribentens troværdighed. Er dette mon ikke noget hun har fundet på?

Nicolaj Ottsen

Et ord, i en ellers, som altid fra denne debattør, velskrevet artikel, syntes at være faldet kommentatorerne for brystet - venstreorienterede :) Det er sjovt.

At @Jan Damskier betvivler skribentens troværdighed, er i sig selv bevis for artiklens relevans. Velkommen til 2021 Jan.

Amanda Aaen, Jens Thaarup Nyberg og Niels K. Nielsen anbefalede denne kommentar
Caspar Johansen

Hmmm - hvad er pointen med at advare "medsøstre" ved en generaliserende, nedladende, forudindtagethed modsatte af socialistisk overbevisning?
Eller hvordan skal det læses spørger jeg forfatteren direkte?

Jeg læser det som en skræmmende beretning og håber det får retsmæssige konsekvenser, hvis det er en sand historie - ellers virker der bare som en omgang opfordren og benzin på bålet til mere efterhånden uudholdelig kønskamp.
Jeg kunne forstå kritikken hvis Dk. det var i et land hvor kvinder ikke havde samme muligheder som mænd til selvforsørgelse , eller var tilladt på videregående uddannelser eller end ikke måtte gå uden for hjemmet uden følgeskab af et mandeligt familiemedlem...

Umiddelbart tænker jeg at vi burde være stolte, værdsætte og respektere det samfund som de tidligere generationer har overladt til os - med et gigantisk det udbud af selvvalgte uddannelser mm således at det er muligt ved dedikation og slid at nå sine mål.
Selvsagt intet samfund er perfekt - men jeg ved godt hvor jeg ville bo hvis jeg skulle vælge.

Det kan være jeg har misforstået forfatterens budskab - derfor invitere jeg igen til at hun kan lede mig i retning af meningen, hvis jeg har misforstået den :)

Eva Schwanenflügel

"De værste mænd er de rigtig søde og tjekkede, de venstreorienterede og frie. Dem, der gør en dyd ud af at blande sig med de etniske kvinder og kæmper for deres frigørelse. Der ligger et mørke under lyset, en racisme endda, som er perverteret og sexfikseret. For dem er I som regel kun sex, et eventyr, en historie, de kan blære sig med over for vennerne."

Ehm, undskyld mig, hvordan kan debattøren udlede af nærværende ubehagelige og grænseoverskridende opførsel at udøverne af mobning er venstreorienterede?

Inge Lehmann, Olaf Tehrani, Lillian Larsen, Bo S. Paulsen, Katrine Damm, Alvin Jensen, David Breuer, Ib Christensen, jens christian jacobsen og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Jeg har flere gange sagt at vi har et ætsende ondt arbejdsmarked, og at mobning er en integreret del.

Inge Lehmann, Lillian Larsen, Alvin Jensen, Ebbe Overbye og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Ib Christensen

Er jeg den eneste her der tænker på de øvrige piger i historien, er blandt de dårligste veninder man kunne følges med?
De lyder nærmest til at ha været villige judas lam.

Lillian Larsen, Alvin Jensen, Ole Henriksen, Viggo Okholm, Lise Lotte Rahbek og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Sean Mac Manus

Der er et eller andet med troværdigheden i den artikel. Hvad er det for en venindekreds, I deler (hævn-)pornovideoer i, Sofie Jama? Åbenbart så mange videoer, at du med usvigelig sikkerhed kan udpege de mænd, som vil være mest tilbøjelige til at opføre sig åndssvagt. Jeg synes, dette debatindlæg er under Informations standard - og jeg synes, det skader en generel tiltrængt meetoo-debat med alle disse uunderbyggede påstande, som slynges ud i medierne.

Hanne Ribens, Lillian Larsen, Bo S. Paulsen, Alvin Jensen, Rasmus Bøgh Christiansen, Maj-Britt Kent Hansen, Jan Damskier, Dorte Bojsen, Lise Lotte Rahbek, Eva Schwanenflügel og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Mads Jakobsen

Tro på kvinder, anerkend indvandrernes levede erfaringer, debattér strukturelle adfærdsmønstre!

Indvandrekvinde: "De værste mænd er de rigtig søde og tjekkede, de venstreorienterede og frie. Dem, der gør en dyd ud af at blande sig med de etniske kvinder og kæmper for deres frigørelse."

Løgner! Generalist! Morten Østergård, Frank Jensen og Mads Aagaard Danielsen var bare enkelttilfælde! Intet kan udledes af deres eksempler, INTET!

:-P

Rikke Nielsen

Mads Jakobsen

"Løgner! Generalist! Morten Østergård, Frank Jensen og Mads Aagaard Danielsen var bare enkelttilfælde! Intet kan udledes af deres eksempler, INTET!"

Enig. Der kan udledes meget mere i det faktum, at så mange andre mænd forsøger at forsvare dem.

Amanda Aaen, Inge Lehmann, Margit Lund Christensen, Alvin Jensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Mads Jakobsen

Hey, jeg ville forsvare dem. Jeg er ret sikker på at de oprigtigt troede at det Frigjorte Progressive Utopia og masser af fri sex til dem lå ad nøjagtig samme vej. Alt tale om seksuelle begrænsninger var jo forstokket, forkvaklet patriarkalisme... altså før #metoo.

Lene Amstrup Sørensen

Jeg undrer mig over, at ingen siger fra undervejs. Ikke stopper, at det bliver filmet og stopper situationen. Ikke advarer hende og lige tjekker, om hun er helt med på, hvad der foregår. Jeg er med på mekanismer som gruppepres. Både ift hende og ift de øvrige aktører der ser på. Men at heller ingen af de mænd, der står tilbage og ser på og hepper på situationen og overværer ydmygelsen siger fra... At de deltager i det. Hvorfor ydmyge et andet menneske på den måde? Og så sige til hende, at hun skal skamme sig, mens han knepper hende i fuld offentlighed. Det er ham, der burde skamme sig. Han nyder situationen, kontrollerer og styrer den og udnytter den til at ydmyge. Han især og de medløbende tilskuere burde skamme sig. Og i høj grad den person der filmer og deler hændelsen, så andre end de tilstedeværende også kan overvære det. Forkvaklet og afstumpet. Om pigen er brun eller hvid. Manden højre- eller venstreorienteret.

Inge Lehmann, Hanne Ribens, Lillian Larsen, Estermarie Mandelquist, Katrine Damm, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Ole Henriksen, Carsten Munk, Ib Christensen og Viggo Okholm anbefalede denne kommentar

Mads Jakobsen:
Du hentyder til at disse mænds/mand samt tilskuere mener det er helt ok?
Jeg kan ikke se en eneste forsvar eller undskyldning her- et modbydeligt menneskesyn, hverken mere eller mindre..
Hvis sådan noget som det her skal foregå, så skal de tvære frivilligt aftalt og betalt, da vi har frihed til at se sådanne film m.v.

Mads Jakobsen

Viggo, mig og Rikke Nielsen havde en mere generel diskussion om venstre-liberale mænd med eksemplerne Morten Østergård, Frank Jensen og Mads Aagaard Danielsen in mente. Hvad du snakker om nu, er jeg ikke helt klar over.

Bjørn Pedersen

@Lene Amstrup Sørensen
"Men at heller ingen af de mænd, der står tilbage og ser på og hepper på situationen og overværer ydmygelsen siger fra... At de deltager i det. Hvorfor ydmyge et andet menneske på den måde?"

Dels føler disse mennesker også et gruppepres, dels er ydmygelsen led i et dominans-mekanisme, hvor man (forestiller sig at man) højner sin status, sin plads i hierakiet, ved at kunne placere et andet menneske - udenfor gruppen - lavere end alle de andre medlemmer. Det er samme mekanisme som gør sig gældende i mobning, bare hvor sex også spiller en rolle. For et højt selvværd er noget der også tænder seksuelt for den der føler sig højere værdsat, prissat, vurderet, som pigen - indledningsvis - også får sig selv til at tro på.

Der vil desværre til enhver tid eksistere dem, der styrker deres selvtillid, der styrker deres sociale plads i hierakiet, ved at nedværdige og ydmyge dem de kan. Ydmygelse er en "smutvej" for at opnå social anerkendelse, for dem der ikke kan imponerer deres venner og veninder på anden vis, ved at fremhæve sig selv. I stedet for at fremhæve sig selv, højne sig selv, udvælger de nogle som de kan skubbe lavere ned i det sociale hieraki. De fleste både mænd og kvinder er stødt på denne type individer på et tidspunkt i deres liv, hvad enten det drejer sig om seksuelle eller andre slags ydmygelser (mobning f.eks.), hvadenten de selv var, så eller var den der blev ydmyget.

Lene Amstrup Sørensen, Inge Lehmann, Lotte Tvede, Lillian Larsen, Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar

Mads Jakobsen:
Jeg forsøger at fremstille ansvar og menneskesyn omkring seksualitet, hvilke ti min moral/etik er og bliver den enkeltes ansvar uanset tid og sted og ismer.
Men det kræver så at man ikke lader kroppens behov/drift bestemme sindets etik m.v.
Jeg kunne ikke helt gennemskue om du forsvarede den stil, som der nu forsøges et opgør med.
Sådan kan det nogen gange gå når man blander sig i en ordveksling. Det var et forsøg på forklaring :)

Jeg forsvarer de mænd for så vidt som de blev bildt ind at der netop IKKE var en etik og adfærd som var frigjort fra tid, sted & ismer. De blev jo netop fortalt at kroppens behov/drift ville blive sat fri fra fordums undertrykkende og forstokket sexualangst og kvindeundertrykkende sociale konstruktioner i et nyt progressivt Utopia.

Vi har ikke at gøre med dybe tænkere her. De troede bare på det som blev prædiket.

Hvis du derimod vil anklage dem for at være nogle spader, så er jeg med på den.

“Enig. Der kan udledes meget mere i det faktum, at så mange andre mænd forsøger at forsvare dem.“

Ah ja, det forbandede retssystem!

Lone Nielsen

"Ah ja, det forbandede retssystem!"
Ha, ha, retssystemet er gudskelov ikke flyttet ud i Facebook og andre online medier endnu, men man ved jo aldrig ;-)

Retssystemet er til for alle borgere, også mediepersoner. Selvom man skulle tro at det ikke længere var tilfældet.

Lone Nielsen

"Retssystemet er til for alle borgere, også mediepersoner. Selvom man skulle tro at det ikke længere var tilfældet."

Hm, Jes Dorph har alverdens muligheder for at køre en arbejdsretlig sag på, at han er blevet uberettiget fyret. Så jo, retssystemet er der også for ham. Om han så vælger at bruge den mulighed, er hans egen og personlige beslutning

... Men når Sofie Linde & Co. går uden om arbejdsretten og ensidigt fremlægger deres historier i medierne, så er de helte. "Ti stille og gå i retten" er åbenbart kun en regel for almuen.

Eva Schwanenflügel

@ Mads Jakobsen

Det er jo netop fordi de ikke på arbejdspladserne kan finde ud af at rydde op i mobning og chikane, at kvinderne så sig nødsaget til at gå live på de sociale medier.

Sofie Linde var så på en scene til Zulu Comedy Galla, og startede debatten op på ny.

Faktisk er der også mange mænd, der klager over mobning og sexchikane, både fra mænd og kvinder.
Dem hører man bare ikke så meget til.

Manderollen presser stadig.

Så et komedie show er en sober nok platform for kvinder. De behøver ikke besværer sig med arbejdsretten (eller strafferetten i Sofie Lindes tilfælde, hun påstår jo at havde været udsat for afpresning). Men når mænd ikke vælger arbejdsretten, så er det "deres personlige beslutning" og nok fordi deres små ensidige følelser ikke tåler at blive belyst i en formel kontekst.

Mads Jakobsen, hvis Sofie Linde blev fyret, og det er hun mig bekendt ikke blevet, kunne hun selvfølgelig også gå via arbejdsretten for at få afprøvet om fyringen var uberettiget. Lige så vel som Jes Dorph kan.

Rikke, nu spiller du dum fordi det passer i dit kram.

Du vil have at Jes Dorph holder kæft og beviser sine påstande i arbejdsretten hvis han føler sig dårligt behandlet på sin arbejdsplads, mens Sofie Linde og #metoo co. må påstå at DE er blevet dårligt behandlet på arbejdet, uden at skulle bevise noget som helst i et korrekt forum. Hvis arbejdsretten var sådan et fantastisk sted til at opnå retfærdighed ville den jo være god nok for Sofie Linde & co. Men de må påstå at de "bare ville starte en debat" (som får folk fyret) alt imens Jes Dorph åbenbart ikke må starte en debat.

Og her vender vi tilbage til Sofie Jamas opdagelse: bag den "søde og tjekkede, de venstreorienterede og frie" honningsnak gemmer sig bare hykleriske dobbeltstandarder.

Mads Jakobsen

"Rikke, nu spiller du dum fordi det passer i dit kram."
Øh, tak for det.... så er dialog niveauet ligesom lagt.

Jes Dorph og Sofie Linde har begge ytringsfrihed. Og de har begge startet en debat i det offentlige rum. Det er dem, vi er i gang med. Ingen er blevet forskelsbehandlet ift. den anden. De har for øvrigt så heller intet med hinanden at gøre derudover.

Det jeg anfægter er, at mange debattører synes, at det er synd for Jes Dorph, at han er blevet dømt og ikke kan forsvare sig (i det offentlige rum). For det første er han ikke blevet dømt, dette er ikke en straffesag, hans kontrakt er blevet opsagt, og for det andet er det ham selv, der er gået ud offentligt og ham selv der orkestrerer den offentlige debat. Så det er nok ikke så synd, at dette giver anledning til reaktioner. Det ville være mærkeligt andet.

Udover at påvirke det offentlige rum, har han stadig mulighed for at trække personalesagen i arbejdsretten. Hvis altså ikke han havde underskrevet den opsigelsesaftale.

Mads Jacobsen det må jo siges at være en god pointe. Det må gælde begge veje. Ellers afsløre man bare sine dobbeltmoral.

Og jo, han er da dømt for han har mistet sit arbejde som en direkte konsekvens af en påstand.

Lone Nielsen
"Og jo, han er da dømt for han har mistet sit arbejde som en direkte konsekvens af en påstand."

For det første aner du absolut intet om bevæggrundene for, hvorfor hans kontrakt blev opsagt. For det andet bliver mange mennesker fyret hver dag, så hvorfor er det lige Jes Dorph, der er interessant i den forbindelse. Han er bare en blandt mange. Den eneste forskel er, at han er stærk i at gå ud og påvirke offentligheden. Det er der nogle der falder på halen over.

Hans kontrakt er ophævet pga. anklagerne. Det ved du vidst også godt Rikke Nielsen. Så jo han er fyret fordi en person ville have ham fyret.