Folk

Vejlensere stjæler selvbruner og geologer finder Cookie Monster i den brasilianske natur

... stor vandsalamander findes på Amager Fælled og The Flaming Lips har opfundet en coronasikker koncertform
Debat
25. januar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Blegt ungt par

Lukningen af landets solcentre har ud over øget bleghed i befolkningen medført en nyhedsartikel i Vejle Amts Folkeblad med den vidunderlige overskrift: »Blegt ungt par stjæler selvbruner i Bilka«. Det blege par er henholdsvis 17 og 18 år gamle og stjal også vitaminpiller.

Cookie Monster

I den sydlige brasilianske delstat Rio Grande do Sul har to amerikanske geologer for nylig fundet en æggeformet lavasten. Da de flækkede den midtover, åbenbarede en agat sig, som på en prik ligner dukkefiguren Cookie Monster fra det amerikanske børneprogram Sesame Street.

Naturfredningsfolk

Store vandsalamandre, der yngler på Amager Fælled, truer opførelsen af et nyt boligkvarter i området. Det er de næppe selv klar over, men Danmarks Naturfredningsforening vil klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet, hvis ikke man tager mere hensyn til dyrene, skriver Politiken.

The Flaming Lips

Forsangeren for bandet The Flaming Lips, Wayne Coyne, har længe haft det med at rulle ud over publikum i en stor plastikboble under koncerter. I fredags spillede de en koncert i hjembyen Oklahoma City, hvor alle på scenen og i publikum stod i hver sin boble. Det gik vist godt.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Troels Ken Pedersen

Fantastisk Cookie Monster! Som Jesus på et stykke toast, men smukkere og mere relevant. <3