Folk

Brigitte og Beata kan ikke tåle at se dyr lide

Fra franske landbrug og private hjem strømmer det til med mishandlede, forladte og vanrøgtede dyr: Brigitte Bardots hjerte er stort, men hendes dyrefarm for lille til de mange nødstedte umælende kreaturer
Brigitte Bardot, der blev højreradikal dyreretsforkæmper, bønfalder nu om statslig hjælp til sin dyrefarm, som tager sig af forladte og misrøgtede dyr, skriver Le Progrès – der er ikke råd til at forsørge dem.

Brigitte Bardot, der blev højreradikal dyreretsforkæmper, bønfalder nu om statslig hjælp til sin dyrefarm, som tager sig af forladte og misrøgtede dyr, skriver Le Progrès – der er ikke råd til at forsørge dem.

Sharok Hatami/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Debat
23. februar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Partihoppere

Partihop var førhen yderst sjældent. I folketingsperioder siden 1998 har der været mellem tre og ti hop, i kommunalpolitik hundredvis. Men vælgerne hopper også, noterer Altinget. Over 40 procent af os skifter parti fra valg til valg.

Brigitte Bardot

Sexkillingen, der blev højreradikal dyreretsforkæmper, bønfalder nu om statslig hjælp til sin dyrefarm, som tager sig af forladte og misrøgtede dyr, skriver Le Progrès – der er ikke råd til at forsørge dem.

Beata Szydło

Måske er der hjælp at hente fra en åndsfrænde i Polen, hvis højrepopulistiske ministerpræsident i går fremlagde en plan om at sikre pensionerede politihunde og -heste livslang kost, logi og dyrlægehjælp efter endt tro tjeneste.

Muppets

Disney+ genudsender p.t. den populære dyredukkeserie fra 1976-81. Desværre viser det sig, at der er ’stereotype’ skildringer af f.eks. sigøjnerdyr og araberdyr i visse sketches. Episoderne er nu forsynet med advarselsmærkat.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her