Folk

Dårlige dage på jobbet kan se meget forskellige ud

Popstjerners hundeluftere risikerer liv og lemmer. Wolt-bude bliver underbetalt. Og i Arizona var arbejdet så træls for en ung dækbutiksmedarbejder, at han fingerede en kidnapning af sig selv for at slippe
Gerningsstedet, hvor Lady Gagas hundelufter blev skudt.

Gerningsstedet, hvor Lady Gagas hundelufter blev skudt.

Mario Anzuoni

Debat
1. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Hundelufter

Det var en helt usædvanlig dårlig dag på jobbet for Lady Gagas hundelufter, Ryan Fischer, da han i onsdags gik tur med popstjernens tre bulldogs i Los Angeles. To mænd sprang ud af en bil, skød ham fire gange i brystet og stjal to af hundene, mens den tredje løb væk.

Lady Gaga

Ryan Fischer blev kørt på hospitalet, hvor hans tilstand nu er stabil, og i løbet af weeekenden blev hundene indleveret på en politistation af en kvinde. Efter sigende udloddede Lady Gaga en dusør på godt tre millioner kroner, men om kvinden fik den, ved man ikke.

Wolt-bude

Omkring 100 bude fra madudbringningsfirmaet Wolt demonstrerede fredag aften på Kongens Nytorv i København. De mener, at de med en ny betalingsmodel kommer til at tjene færre penge. Budene har status af samarbejdspartnere frem for lønmodtagere, og der er ingen overenskomst.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her