Folk

Dubais enehersker holder prinsessedatter i fangenskab

I et udsmuglet videoklip beretter den dubaiske prinsesse Laktifa om en grum skæbne: Bedøvet og bortført i 2018 er hun udleveret til sin fars nåde
I et udsmuglet videoklip beretter den dubaiske prinsesse Laktifa om en grum skæbne: Bedøvet og bortført i 2018 er hun udleveret til sin fars nåde

Giuseppe Cacace

Debat
18. februar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Donald Trump

I en ny erindringsbog fra tv-producer Ira Rosen refereres Steve Bannon, Trumps snedige kampagnestrateg fra 2016, for det synspunkt, at Trump lider af begyndende demens – en insideriagttagelse, også psykologer har støttet.

Eva Suszkiewicz

En i årtier velkendt og markant radiostemme for DR-lyttere er forstummet. Eva Suskiewicz, der blev 73, var blandt de første kvindelige oplæsere på Radioavisen og udmærkede sig senere i det perspektiverende P1-program ’Refleks’. RIP.

Latifa Al Maktoum

Den 25-årige prinsesse har givet livstegn for første gang i to år. I et udsmuglet videoklip, BBC har fået fat i, forklarer hun, at hun holdes fangen af sin far, Dubais enehersker sheik Mohammed, der skal have bortført hende i 2018.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Marianne Jespersen

Hurra hvis Okonjo - Iweala kan lykkes med reel fair handel og stærk lighedsskabelse i
WTO regi. Jævnfør flygtinge- indvandrer debatten.

Det er en sørgelig berettelse om Emirati Sheikha prinsesse, Latifa bint Mohammed Al Maktoum fra Dubais regerende familie.

Men det vækkede stor opsigt, da Saudi, der ligger helt i bund hvad angår kvinders rettigheder og ligestilling mellem kønnene, blev valgt ind i FN's Kvindekommission, hvor de skal medvirke til at varetage kvinders rettigheder.

Måske kan kronprins og journalistmorder, Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al fra Saud med de 2 helligdomme, Mekka og Medina, overtales til at vise, hvad Saudi forstår ved ligestilling mellem kønnene og kvinders rettigheder.

.