Folk

FOLK undersøger, hvad nogle af Folketingets mange løsgængere bestiller for gagen

Omskæring og forhud, bundfiskeri i Flensborg Fjord og coronavaccine, Østerby Torv i landsbyen Bækmarksbro i Vestjylland...
»Tager vi en erfaren løsgænger, nemlig Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er der dog en smule aktivitet at spore på ft.dk. Han er således noteret for så mange som 11 spørgsmål stillet siden oktober. Ti af spørgsmålene er dog stillet samme dag og om samme emne: omskæring og forhud.«

»Tager vi en erfaren løsgænger, nemlig Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er der dog en smule aktivitet at spore på ft.dk. Han er således noteret for så mange som 11 spørgsmål stillet siden oktober. Ti af spørgsmålene er dog stillet samme dag og om samme emne: omskæring og forhud.«

Debat
10. februar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Løsgængere

At være uden for partigrupperne er en tendens i tiden. Hele syv folketingsmedlemmer har valgt denne status. I gamle dage var løsgængeri – en betegnelse, som blev brugt om prostituerede, vagabonder og andre omstrejfere – forbudt ved lov. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Orla Østerby

Men hvad laver løsgængerne? Tja, Orla Østerby, som blev løsgænger efter grænseoverskridende adfærd, og hvis største historiske fingeraftryk nok er Østerbys Torv i Bækmarksbro, laver tilsyneladende ikke ret meget. På ft.dk er han noteret for nul spørgsmål i indeværende folketingsperiode.

Simon Emil

Tager vi en erfaren løsgænger, nemlig Simon Emil Ammitzbøll-Bille, er der dog en smule aktivitet at spore på ft.dk. Han er således noteret for så mange som 11 spørgsmål stillet siden oktober. Ti af spørgsmålene er dog stillet samme dag og om samme emne: omskæring og forhud.

Susanne Zimmer

Så er der mere gang i Susanne Zimmer, der forlod Alternativet i marts 2020. Hun er noteret for 62 spørgsmål, som emnemæssigt strækker sig fra fiskeri i Flensborg Fjord med bundskrabende redskaber over COVID-19-vaccine til forbud mod kemikaliesprøjtning på offentlige arealer.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Peter Beck-Lauritzen

Det var så tre løsgængere! I skriver, der er syv? Hvad lavet de så? Nåhh, nu faldt ti-øren: ingenting og derfor ikke noget at skrive om!
Det er en uskik med løsgængere. Afskaf dog denne mulighed!