SERIEFOLK

Fyrre, men ikke færdig i fodbold og football

I fraværet af nye store karismatiske sportspersonligheder tager to af de seneste årtiers største stjerner lige en æresrunde mere
Tom Brady drikker sin halve kropsvægt i vand – hver dag.

Tom Brady drikker sin halve kropsvægt i vand – hver dag.

Mike Ehrmann

Debat
9. februar 2021

Z. Ibrahimovic

39 år er ingen alder for det svenske angrebs-es, der netop har kunnet fejre mål nummer 500 (og 501) i sin professionelle fodboldkarriere. To gange scorede han for AC Milan søndag, det første mål satte han ind for Malmö FF i 1999.

Tom Brady

43 år er ingen alder for quarterbacken, der søndag vandt Super Bowl-titlen med Tampa Bay Buccaneers. Ærkerepublikanske Brady, der er en god ven af Trump, siges at holde sig ung ved drikke sin halve kropsvægt i vand – hver dag.

Barbara Engelking

En domstol i Warszawa fælder i dag dom over denne internationalt anerkendte polske Holocaust-forsker. Hun anklages for bagvaskelse af en for længst afdød polsk borgmester, der ifølge hende bistod med at udlevere jøder til nazisterne.

Malou Reymann

Oscarakademiet ventes i dag at offentliggøre en foreløbig shortliste over ti prisnominerede ikkeamerikanske film. Tre danske film spås gode chancer i indstillingskapløbet, deriblandt ovennævntes ’En helt almindelig familie’.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

jens christian jacobsen

Tom Brady skulle drikke det halve af sin kropsvægt hver dag i vand - for at 'holde sig ung?' Det eneste der sker er han overbelaster sine nyrer og udskiller for meget kalium. Men måske spiser han 4 klaser banaer også?