Folk

Livet er en scene: Tøfting og Akkari går teatervejen

’Imamen i præstegården’ hedder et nyt satirisk teaterstykke fra den til islamkritisk omvendte eks-imam. Indtil videre findes det dog kun som læsedrama
Ahmed Akkari har netop udsendt sit manus til stykket ’Imamen i præstegården’.

Ahmed Akkari har netop udsendt sit manus til stykket ’Imamen i præstegården’.

Ida Marie Odgaard

Debat
11. februar 2021

Stig Tøfting

Herrefodboldlandsholdets legendariske ’plæneklipper’, i dag 51 og sportskommentator, får nu chancen for at se sit livs sværeste kapitler genopført på de skrå brædder. Teatret Svalegangen i Aarhus står bag – og med ’Tøffes’ velsignelse.

Ahmed Akkari

Eks-imamen, der blev islamkritiker, drages også imod teatret: Han har netop udsendt sit manus til stykket Imamen i præstegården, der foregår i 2032 og siges at være »et bidende holbergsk« stykke religionssatire.

Søster André

Europas ældste, den franske nonne Lucille Randon alias ’Søster André’, fylder i dag 117. Hun blev smittet med COVID-19 på sit plejehjem i Toulon i januar, men var kun syg i få uger. Ældst i verden er japanske 118-årige Kane Tanaka.

Lukasjenko

Hviderusserne har fået nok af hans undertrykkelsesregime, men dukker mere fåtalligt op til de ugentlige demoer. Europas sidste diktator sidder endnu og kan i dag høres holde en skrydende tale ved nationens sjette ’folkekongres’.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her