Folk

Livet er en scene: Tøfting og Akkari går teatervejen

’Imamen i præstegården’ hedder et nyt satirisk teaterstykke fra den til islamkritisk omvendte eks-imam. Indtil videre findes det dog kun som læsedrama
Ahmed Akkari har netop udsendt sit manus til stykket ’Imamen i præstegården’.

Ahmed Akkari har netop udsendt sit manus til stykket ’Imamen i præstegården’.

Ida Marie Odgaard

Debat
11. februar 2021

Stig Tøfting

Herrefodboldlandsholdets legendariske ’plæneklipper’, i dag 51 og sportskommentator, får nu chancen for at se sit livs sværeste kapitler genopført på de skrå brædder. Teatret Svalegangen i Aarhus står bag – og med ’Tøffes’ velsignelse.

Ahmed Akkari

Eks-imamen, der blev islamkritiker, drages også imod teatret: Han har netop udsendt sit manus til stykket Imamen i præstegården, der foregår i 2032 og siges at være »et bidende holbergsk« stykke religionssatire.

Søster André

Europas ældste, den franske nonne Lucille Randon alias ’Søster André’, fylder i dag 117. Hun blev smittet med COVID-19 på sit plejehjem i Toulon i januar, men var kun syg i få uger. Ældst i verden er japanske 118-årige Kane Tanaka.

Lukasjenko

Hviderusserne har fået nok af hans undertrykkelsesregime, men dukker mere fåtalligt op til de ugentlige demoer. Europas sidste diktator sidder endnu og kan i dag høres holde en skrydende tale ved nationens sjette ’folkekongres’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her