Folk

Ny museumsfejde: Den Gamle By er lukket land for Jim Lyngvild

Direktøren for Den Gamle By i Aarhus er meget opsat på at holde sit museum sagligt, og det indebærer at sørge for, at Jim Lyngvild holder sig langt væk
Direktøren for Den Gamle By i Aarhus er meget opsat på at holde sit museum sagligt, og det indebærer at sørge for, at Jim Lyngvild holder sig langt væk
Debat
5. februar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Spotify-brugere

Spotify vil så gerne kende sine brugere. Derfor har streamingtjenesten sikret sig patent på teknologi, der skal aflytte dem. Målet er at finde ud af, hvem de er, hvor de er, og om de er glade, vrede, triste eller neutrale, så man bedre kan regne ud, hvad de har lyst til at høre.

Museumsfolk

Direktøren for Den Gamle By i Aarhus er meget opsat på at holde sit museum sagligt. Til Berlingske udtaler Thomas Bloch Ravn, at »han personligt vil låse døren til Den Gamle By og sørge for, at Jim Lyngvild ikke kommer herind«. Jim Lyngvild er ifølge B.T. »fucking ligeglad«.

Michaela Coel

Det mest opsigtsvækkende ved årets Golden Globe-nomineringer er en undladelsessynd. Michaela Coels nyskabende og hjerteskærende komedieserie I May Destroy You om en ung kvinde fra London, der prøver at komme videre med sit liv efter en voldtægt, er blevet forbigået.

Jonas Poher Rasmussen

Filminstruktør Jonas Poher Rasmussens Flugt har vundet prisen for bedste internationale dokumentar på den amerikanske (og i år digitale) filmfestival Sundance. Flugt er en animationsfilm, hvori en afghansk flygtning fortæller sin historie. Der er endnu ingen dansk premieredato.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Ete Forchhammer

Hurra for Den Gamle By i Aarhus!

Nu er så Jim Lyngvild (VildIld) meget og voldsomt promoveret over det ganske (bevares, bitte lille) land, så mon ikke 'Jim' bare kan slå sine folder alle andre steder end lige på dén kvadratkilomet..

Kenneth Jacobsen

Tak