Folk

Ny rumsonde svæver rundt omkring Mars

Mens det lykkedes Forenede Arabiske Emirater at sende en rumsonde i kredsløb om Mars, mislykkedes en amerikansk skuespiller og twitterbruger med at beholde sit job, og Se og Hør udstillede en uskyldig mand som dobbeltmorder
Debat
15. februar 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Rumforskere

Hope er ikke bare et forskningsprojekt om coronapandemiens påvirkning på folk. Det er også navnet på en rumsonde, som Forenede Arabiske Emirater fik til at gå i kredsløb om Mars. Her skal den svæve rundt i 687 dage og indsamle data om den røde planets klima.

Gina Carano

Den amerikanske skuespiller Gina Carano skal ikke spille hovedrollen i en kommende spinoff af hitserien The Mandalorian alligevel. Fyringen skyldes, at hun på Twitter har sammenlignet måden, republikanere bliver behandlet på i USA, med jødeforfølgelsen i Nazityskland.

Stanley Kubrick

Da Stanley Kubrick døde i 1999, fandt man tre ikkefilmatiserede manuskripter i hans bibliotek. Et af dem, en noir-film med titlen Lunatic at Large, skal nu blive til en spillefilm. Ifølge planen skal filmen optages til efteråret. Instruktøren er endnu ikke offentliggjort.

Uskyldig person

Ved en fejl har Se og Hør hængt en uskyldig mand ud som dobbeltmorder. En kilde solgte ugebladet et billede af en 51-årig drabsmand fra Malling. Billedet blev bragt med sløret ansigt, men forestiller i virkeligheden et familiemedlem til den afdøde, skriver Lokalavisen Aarhus.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her