Folk

Alfonser og massøser må søge sig en anden avis end Ekstra Bladet

Ekstra Bladet, der turde, hvor andre tav, vil efter årtier med denne praksis nu indstille sin rolle som formidler af bordeltjenester
Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør gennem 14 år, Poul Madsen, stopper for at ’tilbringe mere tid med familien’. 

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør gennem 14 år, Poul Madsen, stopper for at ’tilbringe mere tid med familien’. 

Jens Nørgaard Larsen

Debat
11. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Angela Merkel

Det er tiårsdagen for ulykken på a-kraftværket i japanske Fukushima, der ramtes af jordskælv og tsunami. Størst blev effekten dog i Tyskland, hvor Bundesmutti satte sig i spidsen for at udfase tysk kernekraft fra udgangen af 2022.

Tine Bramsen

Folketingets Forsvarsudvalg har i dag forsvarsministeren i samråd om hendes ’samarbejdsrelationer’ med Forsvaret. Ministeren forventes i den anledning udspurgt om, hvad hun vil gøre for at ’genoprette tilliden’ til forsvarsledelsen.

Poul Madsen

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør gennem 14 år stopper for at ’tilbringe mere tid med familien’. Den 59-årige nybagte far forbliver tilknyttet i en rolle som fri kommentator. Konstitueret afløser er Pernille Holbøll.

Victor Andreasen

Med dette vagtskifte slutter en epoke: Ekstra Bladet afskaffer i samme moment de intimmassage-annoncer, der blev indført sammen med side 9-piger af forgængeren her i en aktion, der siges at have reddet avisen fra undergang.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

jens peter hansen

Information havde jo annoncerne dengang for længe siden da der var strejke i Politikens Hus. Og og ofte under debatindlæg kommer der tilbud som vel hun kan fortolkes som sexannoncer.

Anders Sørensen

@jens peter hansen, de mange sexannoncer i i Informations kommentarspor lader (for en tid i hvert fald) til at være en saga blot.

Og godt for det. Jeg har spildt tusindvis af kroner på at prøve at opnå kontakt med kvinderne bag disse annoncer. Ikke fordi jeg var interesseret i deres "våde fisse" - som de herligt bramfrit udtrykker det - men fordi jeg var interesseret i at hjælpe dem til et bedre liv.

René Arestrup

@Anders Sørensen
Det er næppe kvinderne selv, der har faldbudt deres 'varer' på denne ufiltrerede måde. Jeg vil gætte på, at der er andre, der har en interesse i at appellere meget direkte til maskuline fantasier.

Brian W. Andersen

@René Arestrup

Så gætter du rigtigt. De famøse sex/kontakt-links i debatterne har ikke kun ramt Information, men også andre digitale dagblade. De er indsat af professionelle scammere igennem malware på serverne , så jeg vil absolut fraråde at man klikker på dem. Jeg gjorde det selv på et tidspunkt, men det var fra en virtuel Windowscomputer opsat i et specialiseret Linux værtssystem, så jeg kunne se hvad scammerne foretog sig. Det viste sig at være lidt af hvert og intet af det godt,, hvilket stort set altid inkluderede malware-injection på brugerens computer, men der er nu også rigtigt mange måder hvormed man kan tjene penge på malware, hvis man kan få den ud på nok computere.

Ekstra Bladet taber næppe meget ved at droppe annoncerne for intimmassage. Bladets annoncesektion har længe været en dinosaur, hvor massageklinikker og escortpiger har deres sekundære annoncer, som skal fange de potentielle kunder, der ikke er fulgt med den digitale udvikling og disse bliver stadig færre.

Stedet for de primære annoncer har i flere år været websitet Eroguide, så alt hvad der var at finde på EB og mere til, er at finde der. Sexkunder udveksler endda brugeranmeldelser af de prostituerede i bedste Trustpilot-stil, som i denne konktekst går fra det lumre til det direkte usmagelige. Jeg forventer at EB's læsere fortsat nok skal finde vej til sexannoncerne, fordi der er et overlap imellem faste debattører på EB's Nationen og anmeldere på Eroguide. Det eneste som lukningen af EB's annoncesektion for intimmassage kommer til at ændre på, er bladets image, og det bliver ikke nogen stor ændring.

Hvad enten der er tale om EB eller Eroguide, så er det dog i langt de fleste tilfælde kvinder, der selv faldbyder deres "varer", men dette er ikke ensbetydende med at der aldrig er nogle bag ved dem, som "skummer fløden". Der er masser af måder at gøre dette på, uden at komme i konflikt med rufferi-paragraffen. Blandt de mere almindelige er udlejning af lokaler til liberalt erhverv og salg af brancherettede facility services til disse lokaler.

Den røde tråd igennem hele denne underverden er at der er flere mænd end kvinder, der har en interesse i at appellere meget direkte til maskuline fantasier..

Anders Sørensen

Nu bliver jeg pludselig helt træt af min ovenstående kommentar (det ER sket før ...).

Det var bare en slags joke. Jeg har ikke spildt tusindvis af kroner, og jeg ved godt, at det der spam er autogenereret.

Brian W. Andersen

@ Anders Sørensen

Jeg kan ikke tale for René Arestrup, men jeg regnede nu din kommentar for et forsøg på ironi og humor. At jeg alligevel valgte at skrive som jeg gjorde, skyldes at selvom næsten alle ved at der er tale om en form for spam, så er manges kendskab til denne meget overfladisk og det samme kan siges om kendskabet til forholdene bag "reelle" sexannoncer. Hvad jeg har nævnt herover, er kun en promille af toppen af et meget stort isbjerg, som flere (især i disse MeToo-tider) burde kende meget mere til, så jeg ignorerer aldrig en chance for et lille oplysende indspark. Og det her var nu meget lille. :-)