Folk

Endnu en dansker smittet ...

... du gætter aldrig, hvem det er!
... du gætter aldrig, hvem det er!

Henning Bagger

Debat
20. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Bt.dk’s forsideredaktør 

Bt.dk har ubetinget førstepladsen, når det kommer til at skabe klik på overskrifter. Fredag kunne man se historien »Breaking: Endnu en dansker smittet«, som er så tilpas underlig, at man nærmest bliver nødt til at klikke.

En dansker

Det viste sig at være en spiller fra det danske herrehåndboldlandshold, Henrik Møllgaard, der var blevet smittet. Så ’dansker’ må have henvist til noget med landsholdet. Han er i øvrigt den fjerde, der er testet positiv efter en landsholdskamp.

Håndboldspillere

Den fandt sted søndag i Aalborg-arenaen Gigantium, som altså trods alt ikke er større, end at man godt kan blive smittet deroppe. I det mindste vandt danskerne deres EM-kvalifikationskamp over Nordmakedonien.

Matteo Salvini

I dag bliver det afgjort, om den tidligere italienske indenrigsminister, Matteo Salvini, skal for retten for i 2019 at have nægtet et redningsskib med 131 flygtninge at lægge til kaj på Lampedusa. Strafferammen er 15 års fængsel.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

 • Ud i rummet med de rige

  14. juni 2021
  Nysgerrighed kan antage mange former. I Midtjylland har en amatørarkæolog med en metaldetektor fundet en kæmpemæssig møntskat fra 1300-tallet. I USA planlægger Jeff Bezos en 11 minutter lang rumrejse
 • Brøndby er bedst uden tilskuere

  12. juni 2021
  Brøndby er blevet idømt en bøde på 450.000 kroner og en hjemmekamp uden tilskuere på grund af ’Guldfesten på Vestegnen’. Det første er naturligvis træls, men det sidste plejer at være en fordel for dem
 • Kristian Thulesen Dahl har krydset folkelighedens ’tipping point’

  11. juni 2021
  Folkeligheden er en troløs elsker. Pludselig har man taget et skridt for langt, magien er forsvundet, og folk føler sig talt ned til. Det er måske den egentlige forklaring på DF’s nedtur
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her