SERIEFOLK

Enhedslisten elsker fest, men vil lukke natteliv klokken 12

Mette Frederiksen føler med børnene i al-Hol, men vil ikke hente dem hjem, og Henrik Dahl vil ikke kaldes racist af venstrefløjen, men vil gerne kalde venstrefløjen racister
Mette Frederiksen føler med børnene i al-Hol, men vil ikke hente dem hjem, og Henrik Dahl vil ikke kaldes racist af venstrefløjen, men vil gerne kalde venstrefløjen racister

Rasmus Flindt Pedersen

Debat
5. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Line Barfod

Enhedslisten elsker fest, slår partiets kommende spidskandidat til kommunalvalget i Københavns Kommune, Line Barfod, fast i Politiken. Hendes forgængerne, teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen har ellers lige været med til at foreslå en række nye restriktioner i det københavnske natteliv.

Søren Pind

Det er typisk venstrefløjen at stramme skruen om nattelivet, skriver Søren Pind på Facebook. »Venstrefløjen hader alt, der kan skabe godt humør,« når han lige at skrive, inden han slår fast, at »der SKAL gøres noget ved støjgener i indre by,« og lufter en ide om »et kommunalt vægterkorps«.

Mette Frederiksen

Det er ikke kun hos Enhedslisten, der er en vis afstand mellem signaler og politik. I Jyllands-Posten kan man læse, at børnenes statsminister, Mette Frederiksen, føler med børnene i al-Hol-lejren, hvor forholdende »ikke egner sig« til børn. Hun har dog ingen planer om at hente dem hjem.

Henrik Dahl

Som regel er Henrik Dahl (LA) kritisk over for identitetspolitiske unge, som kaster om sig med stemplet ’racist’. Alligevel lød hans bidrag til ugens Israel-debat sådan her: »Hvorfor kan den ekstreme venstrefløj i Danmark ikke bare stå ved sin antisemitisme, ligesom Jeremy Corbyn gjorde?«

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Dorte Sørensen

Ja så det er altså antisemitisme/racisme, at kritiserer Israels førte politik mod de besatte områder og dem der gør det er væmmelige venstrefløjs racister. Men hvis folk fra højrefløjen bliver betegnet noget lignende så er det forfærdeligt og straks høres opråb om nazikort der trækkes osv....
Der er sandelig forskel på folk.

Eva Schwanenflügel, Mogens Holme og Hans Larsen anbefalede denne kommentar

"Der er sandelig forskel på folk"

Nej, netop ikke. Vi er alle racister under dagens agenda. Et fælles kendetegn er at det altid er dem og ikke os, der er de onde.