Folk

Højreradikal ’enfant terrible’ springer tilbage i skabet

Milo Yiannopoulos, engang redaktionschef for Steve Bannons breitbart.com og meddelsom om sin omgang med hvide nationalistiske mænd, foretager nu justeringer af sin flydende kønsidentitet
»Den højreradikale kulturkritiker, der var så flamboyant omkring sin observans, er sprunget tilbage i skabet: Han definerer nu sig som »ex-gay« og har startet sin egen ’konversionsklinik’ for bøsser, der ikke vil være det.«

»Den højreradikale kulturkritiker, der var så flamboyant omkring sin observans, er sprunget tilbage i skabet: Han definerer nu sig som »ex-gay« og har startet sin egen ’konversionsklinik’ for bøsser, der ikke vil være det.«

Geoff Caddick

Debat
23. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Donald Trump

Tænderne blev trukket ud på Trump, da Twitter lukkede hans adgang til at ytre de skrappe sentenser, der blev hans særegne kommunikationsform. Nu starter han sit eget sociale medie, så fans med abstinenser kan få nye daglige skud.

Natacha

Den veldrejede flystewardesse med dådyrøjnene blev i 60’erne den første feministiske tegneserieheltinde: handlekraftig, selvstændig, snarrådig. Nu bliver hun også heltinde i en film skrevet, instrueret og produceret af kvinder.

Milo Yiannopoulos

Den højreradikale kulturkritiker, der var så flamboyant omkring sin observans, er sprunget tilbage i skabet: Han definerer nu sig som »ex-gay« og har startet sin egen ’konversionsklinik’ for bøsser, der ikke vil være det.

Vladimir Putin

Så er der nye privatfotos ude af Ruslands enehersker. Ikke så homoerotiske som dem, hvor han i bar mave rider på hest og fanger fisk, men han kører dog i bæltekøretøj i Sibirien og hygger sig med andre rigtige mænd i et værksted.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Annette Chronstedt

Det virker som falsk varebetegnelse, når dette format har droppet sin 'FOLK'- signatur, så man nu lokkes ind med interessante overskrifter, der så viser sig ikke at repræsentere nogen artikel.
Hvad er begrundelsen for dette snyd med læserens forventning ?
Det er i sig selv et udmærket format, hvis det vel at mærke kan mødes afstemt med dets faktiske, lettere groteske karakter af miniature-nedslag i nyhedshoben.