Folk

I Italien får Gud – trods alt – det sidste ord

I Italien kan end ikke den elskede målmandslegende Gianluigi Buffon slippe afsted med at kalde Gud for en gris. Her er dagens FOLK
»Gud er en gris«, sagde Gianluigi Buffon under en kamp og fik en spilledags karantæne for det.

»Gud er en gris«, sagde Gianluigi Buffon under en kamp og fik en spilledags karantæne for det.

Jennifer Lorenzini

Debat
31. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Bernie Sanders

Skal man tro Bernie Sanders – og det er vi jo tilbøjelige til her på avisen – kan det blive et historisk vendepunkt, hvis de ansatte på Amazons lagerhal i Alabama i denne uge bliver enige om at slutte sig til de godt 12 procent af amerikanske arbejdere, der er organiseret i en fagforening.

Roskilde Festival

Nettet strammes for Roskilde Festival. Først måtte Europas største festival, Glastonbury i Storbritannien, aflyse, og nu har også Danmarks største marked, Hjallerup Marked, givet fortabt for i år. Foreløbig håber Roskilde Festival dog stadig at kunne holde fest for 100.000 mennesker til juli.

Igor Matovic

Mens det er svært at tænke andet, end at Mette Frederiksens (S) visit i Israel var møntet på at score point hos vælgerne, er den slags vaccinenationalisme ikke lige populær alle steder. I Slovakiet er premierminister Matovic gået af, fordi han uden om EU bestilte russiske sputnikvacciner.

Gianluigi Buffon

Man kan komme i tvivl, men når der opstår konflikt mellem Italiens to bærende kulturinstitutioner – fodbold og den katolske kirke – får Gud trods alt det sidste ord. Målmandslegenden Gianluigi Buffon har fået en spilledags karantæne for blasfemi for at have råbt »Gud er en gris« under en kamp.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her