Folk

Manu Sareen har skiftet parti så ofte, at man kan udlede generelle tendenser i hans partihop

Her er dagens FOLK
Alle Manu Sareens partiskift er sket fra partier, som lå under deres typiske niveau i meningsmålinger, til partier, der lå over deres typiske niveau.

Alle Manu Sareens partiskift er sket fra partier, som lå under deres typiske niveau i meningsmålinger, til partier, der lå over deres typiske niveau.

Jakob Dall

Debat
26. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Evergreen I

Den globale handel er gået på grund i Suez-kanalen. Det 400 meter lange og 200.000 ton tunge tankskib Evergreen er stødt på grund og ligger nu som en gigantisk prop i den tæt trafikerede kanal, hvor 12 procent af verdens godt passerer.

Evergreen II

Sådan en kærkommen lille påmindelse om civilisationens skrøbelighed kan for andre vise sig som et uoverskueligt problem til en pris på mange milliarder kroner, hvis det er rigtigt, at det vil tage flere uger at få skibet fri, og varer derfor skal sejles syd om Afrika.

Manu Sareen I

Det politiske transfervindue er til gengæld helt åbent. Onsdag tog Britt Bager fra V til K, og torsdag stemplede Manu Sareen ind i dansk politik. Sareen, der tidligere har været minister for De Radikale og folketingskandidat for Alternativet, vil nu stille op for Socialdemokratiet på Frederiksberg.

Manu Sareen II

Der er nu så mange datapunkter i Manu Sareens partihop, at man kan begynde at udlede generelle tendenser. På Twitter skriver forskeren Frederik Hjorth, at alle Sareens partiskift er sket fra partier, som lå under deres typiske niveau i meningsmålinger, til partier, der lå over deres typiske niveau.

 

 

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Manu Sareen vælger at skifte til Socialdemokratiet på et tidspunkt, hvor partiet sjofler klimaet, fører en retspolitik der tangerer Djengis Khan, og en udlændingepolitik der ikke er til at skelne fra Støjberg og Vermund.

Det kan næppe være andet end personlige ambitioner der driver ham. Forhåbentlig lykkes det ikke for ham, det har han ikke fortjent.