Folk

Muligt burkaforbud i Alperne

I Schweiz er der folkeafstemning om et burkaforbud. Universitetet i Lucerne vurderer, at ingen i Schweiz bærer burka, mens omkring 30 kvinder bærer niqab
Debat
6. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Ben & Tan

Lørdag aften er der Melodi Grand Prix. Sidste år vandt Ben & Tan med den ellers så positive sang »YES!«, men fire dage senere lukkede Danmark og siden resten af verden ned, og der blev aldrig afholdt et Eurovision. Vi prøver igen.

Eleanor Roosevelt

I anledning af kvindernes internationale kampdag kan man fra på mandag købe den tidligere førstedame Eleanor Roosevelt som Barbie-dukke. Hun bliver nummer 57 i en Barbie-serie ved navn Inspiring Women.

Kranfører

En kranfører får i dag en lidt speciel opgave, når han skal hejse »Den nye færgekro« over muren til Tivoli og sætte den ned i søen. Den kommer dog i 34 elementer. Den gamle færgekro var umulig at restaurere og blev derfor revet ned sidste år.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her