Folk

Er der overhovedet forskel på brun sovs og flæskestegssovs?

Danskerne bruger mere tid på brun sovs
Danskerne er vilde med flæsesteg og brun sovs. 'Brun sovs' har under coronapandemien oplevet en søgestigning på 1500 procent. 

Danskerne er vilde med flæsesteg og brun sovs. 'Brun sovs' har under coronapandemien oplevet en søgestigning på 1500 procent. 

Sofie Amalie Klougart

Debat
13. marts 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Nanna Skov Høpfner

En 30-årig kvinde blev på grund af den særlige coronaparagraf idømt hele to års ubetinget fængsel for at opfordre til vold i forbindelse med en coronademonstration: »Er I klar til at gå rundt og smadre byen på en ikkevoldelig måde?« råbte hun bl.a.

Men In Black

Lørdag aften klokken 19.00 arrangerer Men In Black i København en ny demonstration imod regeringens coronarestriktioner. Det skal blive spændende at se om fredagens dom lægger en dæmper på arrangementet – eller det modsatte.

Danske kokke I

Hver fjerde dansker bruger mere tid på madlavning under coronaen, viser en rundspørge blandt 2.000 danskere, som Epinion har lavet for Arla. Det er jo godt. Men er det så nye, spændende retter fra eksotiske køkkener, vi står derhjemme og kreerer?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her